整返個神秘台好唔好?

237 回覆
108 Like 18 Dislike
巴打開唔開新post?

我唔係樓主,唔開架喇,答到35頁就1001

但好想繼續知道多啲
幾好
原來有好多字打得快打出錯左,有冇都係大月,但意思差好遠,仲有人要幫但1001
有陰陽眼,你問我答(2)
https://lihkg.com/thread/56368?ref=ios

巴打,幫你開左個新post呀, 請你幫手回答下一眾巴絲既問題啦🙇🏻🙇🏻🙇🏻🙇🏻🙇🏻
贊成
噢洩巴打入去另一個陰陽眼post繼續噏啦
贊成 好鍾意睇
直情叫雲海台算

直接,易明
直情叫雲海台算

直接,易明

仲要夠正氣

高登都bam 左幾轉啦
佢慣常技倆係到r 人入grp 再宣傳
我地係高登都係瘋狂report話佢係神棍呃左十鳩幾萬

十鳩幾萬
我只係知條撚屌跟神棍學野同埋自己做埋神棍
估唔到呃咁多

個陣見唔對路搵左成2-3x個苦主
每日都課左3-4千
有水魚密密課課左6萬以上
依條友係lihkg 既瘀血黎一定要瘋狂report

點發現唔對路

十鳩幾萬
我只係知條撚屌跟神棍學野同埋自己做埋神棍
估唔到呃咁多

每日都課左3-4千

點發現唔對路

差啲想課

每日都課左3-4千

點發現唔對路

差啲想課

講緊邊個?
呢方面有興趣
去黑洞臺傾啦
性交轉運
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞