整返個神秘台好唔好?

237 回覆
108 Like 18 Dislike
不如admit 開個靈異台
https://lihkg.com/thread/60097/page/1
啲post 好散,我主要搵咗學術台。
另一個支持開台嘅post 都有幾十個巴絲支持。
畀正評 Hi 錯咗做負評

佢師父有搞靈氣班體驗
要搵返oppa 個pm

邊到搵佢個pm ?

要追post 搵返 我係睇佢講先知佢留左

尋日望到sd完無留link
幫你再望望

邊到搵佢個pm ?

幫你再望望

雄獅巴
https://goo.gl/forms/0qlwn2MEOO9vr64d2

幫你再望望

雄獅巴
https://goo.gl/forms/0qlwn2MEOO9vr64d2

感謝你 陳威巴
Ta 絲
證據確鑿,民心所向
連尼住巴打
好多論壇都有一個角落比人集中討論呢類野,
連登開左台可吸引呢方面既客源,同時我地離開左其他台,例如學術台既討論會比較合學術撚既期望,相信亦會多左人流
Ta 絲
證據確鑿,民心所向
連尼住巴打
連登開左台可吸引呢方面既客源,同時我地離開左其他台,例如學術台既討論會比較合學術撚既期望,相信亦會多左人流

我有D post見到有關嘅但已經唔㩒入去了,呢度上面有一丶兩個post 入面載住-ve energy, 我只係㩒入去一下都冇睇內容已經接咗D喺身,隔咗陣先散,有邊個巴打冇呢個問題嘅可以接力㗎。
支持
Ta 絲
證據確鑿,民心所向
連尼住巴打

我有D post見到有關嘅但已經唔㩒入去了,呢度上面有一丶兩個post 入面載住-ve energy, 我只係㩒入去一下都冇睇內容已經接咗D喺身,隔咗陣先散,有邊個巴打冇呢個問題嘅可以接力㗎。

無知一問 絲打你係就咁係吹水台碌黎睇?
reddit 係味都呢d channel ?
Ta 絲
證據確鑿,民心所向
連尼住巴打

無知一問 絲打你係就咁係吹水台碌黎睇?

入落回帶度cap 圖,搞咗好耐㗎
其實我都覺可以開,例如我整合左少少keshe嘅理論,想同大家討論,喺學術台又俾人批評無自由能源,然後喺外星宇宙post又驚俾人話離題。
其實我都覺可以開,例如我整合左少少keshe嘅理論,想同大家討論,喺學術台又俾人批評無自由能源,然後喺外星宇宙post又驚俾人話離題。

支持港大巴,好有興趣睇你呢方面既研究
連巴~~~~開神秘台啦~~~~~~~~~~~~~~
pish
到時會變神棍搵食台

笑死 變左幫人睇掌相

似乎有位神棍真係好出名

少年X水師
推到連尼住見到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞