整返個神秘台好唔好?

237 回覆
108 Like 18 Dislike
好呀
支持
推 對呢啲好有興趣
釣魚台
巴打,幫你開左個新post呀, 請你幫手回答下一眾巴絲既問題啦🙇🏻🙇🏻🙇🏻🙇🏻🙇🏻

之前❨1❩隨緣心態,答倒咪答,點知1001。去到❨2❩其實有好多人問埋同一個問題,諗住唔郁唔答,慳返 d舖位,點知 d人又話我 skip又踢返起自己,又1001。不過要同屋企 d白撞鬼講嘢,個頭會好痛,身子變得虛弱,又天氣凍左,病倒了。停下先。有緣再答。不過我知嘅嘢都差唔多講晒。好多都係撞鬼問題要去拜神求符搵師傅,果 d我又唔識。

bye bye各位愛上神秘靈異嘅巴絲,多謝支持。
睇掌叫人入wechat gp ,屌拿聲 用埋d 大陸野

笑死 變左幫人睇掌相

似乎有位神棍真係好出名

推左post未?

其實條友係咩料
點踢爆佢係神棍
嗰時入左gp課左小小
支持
勁支持
自己開集中區圍爐咪算囉 點解係要降低成個討論區既智商

點解講鬼神/外星生物 = 降低討論區智商?

討論下都唔畀... 咁霸道?
正喎
目前根本就無客觀嘅證據證明到鬼神嘢存唔存在,呢方面確實係有好大嘅討論空間,唔明點解會有人阻止設立相關平台討論。

一味否定呢啲野再阻止人討論係好不智。
目前根本就無客觀嘅證據證明到鬼神嘢存唔存在,呢方面確實係有好大嘅討論空間,唔明點解會有人阻止設立相關平台討論。

不可證偽既野你要人點搵證據證明係真定假 因為根本係虛無 我話自己識瞬間轉移 你證明唔到係咪代表我有

難以置信2017年仲有人咁迷信 冇話唔比你討論 但係冇需要開個台黎鼓勵呢種風氣 你要討論咪開集中區 比人block都易d

不可證偽既野你要人點搵證據證明係真定假 因為根本係虛無 我話自己識瞬間轉移 你證明唔到係咪代表我有

難以置信2017年仲有人咁迷信 冇話唔比你討論 但係冇需要開個台黎鼓勵呢種風氣 你要討論咪開集中區 比人block都易d

我冇宗教信仰,但我認為呢啲野非常值得討論同研究。

作為一個多元化討論區(呢點admin強調過幾次),竟然會因為有人唔信而要求禁止去開相關嘅台,你話幾咁荒謬,同多元化呢樣野簡直係背道而馳。

因為怕你死撚左之後先知原來依家嘅你咁愚昧無知會後悔。都係為你好。

我冇宗教信仰,但我認為呢啲野非常值得討論同研究。

作為一個多元化討論區(呢點admin強調過幾次),竟然會因為有人唔信而要求禁止去開相關嘅台,你話幾咁荒謬,同多元化呢樣野簡直係背道而馳。

令我諗起老共打壓風水玄學

痴撚線,知唔知乜嘢叫宗教自由?我有我唔信,但係我唔會癲到去扑哂啲信嘅人囉。

唔信都可以參與討論,質詢都係一種討論形式。

推左post未?

其實條友係咩料
點踢爆佢係神棍
嗰時入左gp課左小小

基本上佢法科同術數兩邊都有人屌

唔明 可唔可以講下咩係法科同術數
佢係完全冇料定識小小扮代表?
其實比佢講中幾樣野就好易會信 尤其係感情台呢啲負動量集中地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞