整返個神秘台好唔好?

237 回覆
108 Like 18 Dislike
噢巴 我想問下我既愛情運
我幾時遇到 我既終生伴侶?

問幾時出現一 d野,占卜答唔倒你,你去問術數佬睇命盤

咁愛情運呢?
如果想調整返個人而學靈氣又得唔得

得嘅

我send 咗google form 喇
希望噢巴有時間就覆我啦
btw 辛苦哂巴打答咁多問題,整容 神鬼靈 風水 占卜 你都樣樣得 真係好強

入面有幾條友仲勁,不過佢地唔出手之嘛
你條撚樣仲鳩up唔夠? 睇醫生未

但個意見唔錯喎
起碼唔會逼死創意台 分番開
乜都要開個新台

沿用高登討論區嘅分台架構根本滿足唔到大家需要,應該多啲參考吓外國討論區嘅做法(reddit)。

但個意見唔錯喎

同埋神秘學唔係淨係可以講占卜,仲有宗教信仰、鬼魂、外星生物、歷代傳說、遠古科技與文明... 好多嘢講。

但個意見唔錯喎

同埋神秘學唔係淨係可以講占卜,仲有宗教信仰、鬼魂、外星生物、歷代傳說、遠古科技與文明... 好多嘢講。

睇倒未呀連總
推到admin睇到
推到admin睇到

依家一個 post講晒咁多犯嘢,一日就1001
推到admin睇到

依家一個 post講晒咁多犯嘢,一日就1001

Oh 第二個post入唔到,搵唔到留pm俾噢巴你的方法
幫推
deep web
偽科學憑乜嘢?
咁風水、占卜同測字呢?

都係神秘台可以討論嘅範圍裡面
噢巴,如果有親人過身,點解唔可以去其他人屋企 仲有d咩禁忌

其實中國人話唔好帶 d衰氣去人地屋企之嘛。唔好俾人尤至可,一俾人知道咪屌你老母咁囉。

同埋唔好去人地嘅喜事,結婚生仔滿月 ..... 有沖撞輕則百無禁忌,重則整到人地黑運大病 .......。不過小弟想當年做醫院殮房,主管日日都話要忌呢樣嘢,我咪又係去摸 d姑娘岩岩生果 d bb, 又去過滿月酒,又去過退休擺酒,又去過婚禮,都冇人知我日日做白事,仲要日日去個 frd屋企打機,個 frd依家4萬蚊人工,三百萬存款,仲住緊小瀝源公屋,黑極佢都唔死,屌佢老母。

其實中國人話唔好帶 d衰氣去人地屋企之嘛。唔好俾人尤至可,一俾人知道咪屌你老母咁囉。

同埋唔好去人地嘅喜事,結婚生仔滿月 ..... 有沖撞輕則百無禁忌,重則整到人地黑運大病 .......。不過小弟想當年做醫院殮房,主管日日都話要忌呢樣嘢,我咪又係去摸 d姑娘岩岩生果 d bb, 又去過滿月酒,又去過退休擺酒,又去過婚禮,都冇人知我日日做白事,仲要日日去個 frd屋企打機,個 frd依家4萬蚊人工,三百萬存款,仲住緊小瀝源公屋,黑極佢都唔死,屌佢老母

btw有冇話唔好食牛肉
一定好多陰毛論
講神鬼,撞鬼,ufo, 時空,神秘,新時代

岩岩追完20歲陰陽眼3個post, 覺得噢洩巴打你好肯share你所知既事蹟, 又有耐性答人。
係度祝你身體健康, 兼且希望神秘台可以成功開張
要開啦,始終學術台比人既expectation 係科學,數據suppost, 而'神秘學'呢方面既探究既方式同範圍都唔同

咁與期個個post 都要嘈係咪偽科學,不如比返個機會大家各自用自己方式探究 討論又會高質d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞