整返個神秘台好唔好?

237 回覆
108 Like 18 Dislike
極同意
btw神秘呢個名會唔會好似唔包宗教
叫超自然會唔會好啲
噢巴 pm 左你
噢巴,我真係好想知我同我宜家暗戀緊女仔之後大約會點/會唔會有結果,真係好想知,就算好定唔好我都想知,唔該噢巴,希望你會睇到幫下我
同意

唔洗再淨係睇個幾個po,開台又可以多啲超自然方面唔同既討論
澳巴
我有興趣去體驗日
澳巴
我有興趣去體驗日

咩體驗日 ?
澳巴
我有興趣去體驗日

咩體驗日 ?

佢師父有搞靈氣班體驗
要搵返oppa 個pm
同連尼住講
要點做連尼住先得閒答我地?
要點做連尼住先得閒答我地?

係咪要推到呢個post 1001?
靜晒
連尼住快d 上水
我覺得整咗,可能又有成大班巴絲反對
所以連尼住大多數唔整
不過真係好想要,成日啲神秘post俾其他post埋沒晒,有緣先撞到幾個
希望連尼住見到會諗諗佢
所以連尼住大多數唔整
不過真係好想要,成日啲神秘post俾其他post埋沒晒,有緣先撞到幾個
希望連尼住見到會諗諗佢

點解反對?
我諗我見過一次時空旅行者。喺道頓堀,我同我朋友都一齊見到。
我本身打算入去一棟大廈嘅一樓,要搭lift嘅。咁我地兩個一齊向住大廈大堂行,要先上幾級樓梯先有幾部lift. 左邊有個男人,日本人,上班族著西裝,咩背囊,佢急步上樓梯入咗其中一部lift. 我地差兩、三步入唔到於是㩒制諗住另一部lift 門會開,點知...
我諗我見過一次時空旅行者。喺道頓堀,我同我朋友都一齊見到。
我本身打算入去一棟大廈嘅一樓,要搭lift嘅。咁我地兩個一齊向住大廈大堂行,要先上幾級樓梯先有幾部lift. 左邊有個男人,日本人,上班族著西裝,咩背囊,佢急步上樓梯入咗其中一部lift. 我地差兩、三步入唔到於是㩒制諗住另一部lift 門會開,點知...

點知我其實唔係諗住喺呢度post 㗎
自膠
所以連尼住大多數唔整
希望連尼住見到會諗諗佢

點解反對?

唔鍾意波就唔睇波台,唔鍾意音樂咪唔睇音樂台,最好笑有 d人唔信鬼神又去鬼神台屌話冇鬼神,我諗仲要整多個純屌台。

噢巴以上既說話真係好中
澳巴
我有興趣去體驗日

咩體驗日 ?

佢師父有搞靈氣班體驗
要搵返oppa 個pm

邊到搵佢個pm ?
所以連尼住大多數唔整
希望連尼住見到會諗諗佢

點解反對?

唔鍾意波就唔睇波台,唔鍾意音樂咪唔睇音樂台,最好笑有 d人唔信鬼神又去鬼神台屌話冇鬼神,我諗仲要整多個純屌台。

噢巴以上既說話真係好中

呢種人比鬼神更超自然

咩體驗日 ?

佢師父有搞靈氣班體驗
要搵返oppa 個pm

邊到搵佢個pm ?

無野了 搵到

咩體驗日 ?

佢師父有搞靈氣班體驗
要搵返oppa 個pm

邊到搵佢個pm ?

要追post 搵返 我係睇佢講先知佢留左

佢師父有搞靈氣班體驗
要搵返oppa 個pm

邊到搵佢個pm ?

無野了 搵到

happy share 可以嗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞