數碼暴龍玩具討論區#8 諗唔到副名添

1001 回覆
10 Like 7 Dislike

屌今年係佢地?有冇人見到?

好貴
巴打知唔知行版同日版有咩唔同?

都係中國製造
fans向
千幾買舊唔郁得嘅膠
其實唔駛咁貴
訂金都5舊
差唔多一隻童夢
利申唔買亦買唔起
如果係x抗體,未出過既數碼暴龍不可動千七蚊都勉強可以接受,

不過口裡說不,大家心裡也很誠實,
次次訂個陣個個都又話貴又唔買,
到出個陣咪又係死死地氣問邊到有得買

利申:唔買,已經有shf,dart,超進化戰暴同鋼加,再買佢地真係痴線
年宵大部份都賣緊淘寶野,去邊區既都係差唔多
唔知兩隻嘢有幾大
但係如果有成40幾cm高嘅話千七都勉強可以接受
畢竟Hottoys一隻1比6公仔都係千五蚊左右
如果呢隻只係普通size賣到咁嘅價錢簡直係超級離地

你預佢同天女獸嗰啲差唔多啦

利申 : 東京JUMP FES見過實物
個新line 叫Premium 所以名正言順可以賣貴
官方定價 20000 日圓
諗多左啦25炸
hottoys咩quality先得架,老實講比盡就係塗裝精細d既大膠黎,都仲未計官圖無限好
搵日本figure同Hottoys比
果間野係定得高 18500yen推到千六七 10算丫不如
1500都過份 1400先合理
有愛就值無愛就唔值架啦
hottoys會唔會出digimon?
話知佢幾靚送比我都賣出去 呢隻戰暴插到落300我都唔會買 但係出阿爾法我就同佢死過 就係咁簡單
版權都係一個問題 digimon係比東映累撚死
等大陸仔翻件自己噴都冇咁嬲
成二千蚊買件上色稍靚既膠邊忽值

講得預左收食屎狗d負評
超進化魂list如下:
戰暴
鋼加
超惡魔
天女
奧法
甲蟲
基爾
巴達
伽樓達
王龍
花仙
祖頓
黑亞古
黑加布
黑迪路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞