數碼暴龍玩具討論區#8 諗唔到副名添

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
想問下異畫係咪好難中?爆左一盒得三張普通x
用左filter 唔係原本隻色黎
其實樓上又無講錯 又話影左幾張相
但又post 得一張 又留ig 名
即係想人特登去ig 睇 唔知有無get 錯
XX就3張,異畫就聽人講4張,我爆左一盒都係得3張普通嘢
我後尾180收多3張X,齊左算數
邊度可以收到?係咪有幾多張X就有幾多張異畫?
想收火焰獸公仔一隻,大小不拘
Tg: https://t.me/michellemama
人地要變型兼零死角嘛
咁又唔係,我覺得3-400ok
而家新嗰啲隻隻標到500up就真係貴,好彩冇人炒可以等跌
唔係掛
呢條line出最愛既紅蓮都唔想買

我諗自己除左超惡魔之外其他都唔會入

出新版變形帝皇龍同合體金武啦
真係最想出金剛武神,舊嗰隻絕晒版
有冇把打有多左嘅異畫同白帝放?
form komica

數碼暴龍大冒險系列監督退出腳本監修

在Tri設定監修上就有過反對而被勸退
這次新作(Tri續篇?)明確因為同樣問題而被無視
宣布退出劇本監修

我今後不會再對DA、02、DT作任何評論。不僅是推特,個人信息、郵件等都無法回信。說到底我對這作品沒有原作權。

我至今對僅自己參與的部分進行評論了,但今後這也會控制。非常感謝熱愛作品的各位。我受到了鼓勵。得到了勇氣。我很高興。

而且,製作翻拍肯定是要承認舊作的,實在感謝。我從心底里支持參與新作的各位。我是從想要支持新作製作人員的心意出發講述過去的回憶的。

但是或許是這行動受到誤解,發生的並不全是好事。也想過為什麼非得遭受這種事不可。我想要從數碼獸這部作品畢業。今後也不會再參與系列了吧。

祈禱各位數碼獸粉絲的幸福與和平。
從心底里感謝與各位相遇。

2017年5月3日 吉村元希

巴打可唔可以再解釋下?唔係幾睇得明發生咩事
吉村元希係咪因為02鬼隱條氣唔順
sor,上面post錯
福音
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞