數碼暴龍玩具討論區#8 諗唔到副名添

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
邊度買最平?
我想問而家邊度仲買到奧米加同阿爾法 nx ?
行晒皆旺信和現時都唔見

反而係現時見到shf阿爾法 白帝同黑紅蓮
奧米加唔駛諗,東京秋葉原二手都唔見有,上AMAZON JP食激炒價啦

奧法我早兩個禮拜去現時點仲見到有好多百幾蚊,咁快賣晒

想請問下香港仲會唔會有地方可以買到呢一隻?大約幾錢到
奧法信和應該長期有wow,
奧米加nx我記得之前去ins仲有兩間有,不過放好暗角,但差唔多賣成五舊水
搵日再望下先
五舊水真係買唔落手

不過多得佢係炒價,其餘嗰幾隻都無動力買,慳番唔少
童夢ex. 第3隻 出左灰模 好撚正
Yahoo拍賣
紅蓮同奥法都訂左

個自取點放完新年假,今日即刻拎
岩岩睇過,頭,腳位都無乜瑕疵,完全無網上面果d咁嚴重
有d位係油得麻麻地,不過要擺埋隻眼到先會睇到
有d位有一點甩左色,不過影響唔大,補返唔難

聽日放工返黎先砌起成隻野睇睇
紅蓮同奥法都訂左

個自取點放完新年假,今日即刻拎
岩岩睇過,頭,腳位都無乜瑕疵,完全無網上面果d咁嚴重
有d位係油得麻麻地,不過要擺埋隻眼到先會睇到
有d位有一點甩左色,不過影響唔大,補返唔難

聽日放工返黎先砌起成隻野睇睇

我都買左 順豐寄左4日都未到
好心急 想知有冇中伏
我想放 連埋darts 戰鬥暴龍
買個時好似一隻400一隻300
我有興趣,tg: edward1906
我反而覺得麻麻 太大份又累贅 仲要無啦有爆甲 希望可以修身少少

咁又係 成身都好笨重咁
而運奧米加都咁大隻了
岩岩開箱 隻奧米加 啲腳甲一郁 腳甲位啲油即掉 其他都無咩問題 係暴龍劍 插唔實 勁鬆
我反而覺得麻麻 太大份又累贅 仲要無啦有爆甲 希望可以修身少少

咁又係 成身都好笨重咁
奧米加都咁大隻了
岩岩開箱 隻奧米加 啲腳甲一郁 腳甲位啲油即掉 其他都無咩問題 係暴龍劍 插唔實 勁鬆

https://t.me/mcchu
我都有興趣,仲未放嘅話可以add我
想問下你地買童夢奧米加獸用邊間物流送黎香港
魂限隻真紅蓮終於到手
個盒好叉大
實物好靚仔
順豐官方集運
暴龍劍用力少少就實架喇
好似童夢話佢地插位係兩層lock? 插第一野啪落去要啪多野先會實?有無記錯
係啊, 膊頭位、劍同炮都有兩層lock,可以去官方微博睇,
但如果大力咁落去都唔實嘅話,
就可能係sad 貨了
三月期待緊個三set數碼暴龍卡點包裝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞