數碼暴龍玩具討論區#8 諗唔到副名添

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
有無巴打知依款機邊到仲會有 舊嗰部壞咗 好想玩返

https://youtu.be/kG2r6oIcvec
應該係美版 dpower ver 3嚟
唔知有無巴打知邊到仲有
唔該晒!
點解紅蓮會係甲蟲獸變
紅蓮罷明基爾獸
甲蟲係超比多
係咪得我隻奧米加係咁
暴龍劍隻手舉最高自動垂落黎
自己個隻全部關節都好緊
好過shf,dart個d好多,
除左有少少位漆面,
組合面有少少罅隙做得唔好

唔係想讚老翻,
但依隻野排除中左sad貨問題,
真係做得好出色,

如果日後可以改善到QC sad貨問題,
以後x抗體真係可以隻隻買,
關節設計比b記有誠意好多

賣2部暴龍機. $300
留TG
點止1700 仲要比版權東映 高達版權係自已到都輕輕上30000羊
呢個價位ge數碼暴龍野好難會出 始終日本國內唔賣得 單靠國外銷量又難上銷量榜高位
係咪得我隻奧米加係咁
暴龍劍隻手舉最高自動垂落黎
自己個隻全部關節都好緊
好過shf,dart個d好多,
除左有少少位漆面,
組合面有少少罅隙做得唔好

唔係想讚老翻,
但依隻野排除中左sad貨問題,
真係做得好出色,

如果日後可以改善到QC sad貨問題,
以後x抗體真係可以隻隻買,
關節設計比b記有誠意好多
如果bandai出返咁嘅size又係合金仲要係有燈嘅上色可動成品
我幾肯定至少賣千七蚊
不過我都會買
我估bandai見到呢間廠賣得咁好相信好快有行動
點止1700 仲要比版權東映 高達版權係自已到都輕鬆上30000羊
呢個價位ge數碼暴龍野好難會出 始終日本國內唔賣得 單靠國外銷量又難上銷量榜高位

加魯魯炮隻手有sad 金色膊頭同下面手臂唔水平,同扭唔到,加魯魯炮好鬆,腳關節鬆
不過都唔算大問題 成隻野好型,算唔錯
到而家我都理解唔到咩所謂兩重定位, 有冇人指教下
大力d 按入去 會啪一聲
有無師兄裝唔到件斗篷
唔岩位定點?有無睇說明書?
有無師兄裝唔到件斗篷
唔岩位定點?有無睇說明書?

件斗篷推唔到入個身度 說明書藍色果個位卡住左 洗唔洗好大力推?驚用錯力整斷
有燈嘅咩
對啱d窿個位既話,要大力推

現時點 398@
Like 左fb 每隻-15蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞