數碼暴龍玩具討論區#8 諗唔到副名添

1001 回覆
10 Like 7 Dislike

好!追埋佢!
7百幾8百買ko版有點貴

有預定補款$611 4月先有貨
4月係邊度講

啱啱問完 原來個價係俾之前訂嘅人買

邊隻?
屌以為紅蓮4月

紅蓮 我見淘寶有啲鋪就話 唔會超過520
有啲就未知價值

其實係咪任9佢地吹?

因為我係fb 見過其他國家 啲人賣奧米加400幾人仔
7百幾8百買ko版有點貴

有預定補款$611 4月先有貨
4月係邊度講

啱啱問完 原來個價係俾之前訂嘅人買

邊隻?
屌以為紅蓮4月

紅蓮 我見淘寶有啲鋪就話 唔會超過520
有啲就未知價

其實係咪任9佢地吹?

因為我係fb 見過其他國家 啲人賣奧米加400幾人仔

點解係忍者龜
走法律罅
求其搵啲垃圾砌埋一盒
剩低嘅明義上當贈品送俾你
可能咁樣bandai就告唔入
知唔知邊度重有真紅蓮同墮天賣?
墮天yahoo拍賣有,真紅蓮可以去皆旺地庫睇下仲有無
之前訂咗童夢隻奧米加未攞,雖然造型幾正,但係可動好似普通,qc聽講都好多問題
想請問下如果純粹想買隻奧米加扭下,shf dart 定童夢會比較好
扭同粗玩就shf,擺就童夢
一反常態, 正版拎嚟粗玩, KO版反而拎嚟擺
定位唔同姐,Bandai個隻細細隻又夠輕確實係幾適合粗玩(不過玩得一排都係會有關節炎)
童夢個隻三尖八角某d關節位又實到傻,擺完pose就入咗櫃display
如果合金係Bandai出嘅而童夢個一隻係膠,以上講嘅野可以完全掉轉,唔關正唔正版事。
點解我見大家好似都唔多推薦dart
Shf隻奧米加感覺太膠,搞到唔多想買
請問下dart個隻有咩問題?
你係咪誤會左
d-art奧米加炒價高企
而家全新未開賣到幾錢?
Fyr amazon jp 15800 yen
有冇巴打放04美版VER3/4? 價錢有商量
有無大佬知邊度有 15 ver 03機買 同大概幾錢
淘寶整左個地台同個箱
想問下nx 阿爾法獸同 奧米加大概咩價位到
奧法就周街都係,奧米加就炒到上五舊都未必買到全新
inspoint都好似賣緊500
啱啱出果陣係皆旺見到百幾蚊都無買
嚟緊紅蓮應該都係貴
carosell啲賣家真係好痴線
舊版15周年太一大和機一對連特開我價5000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞