數碼暴龍玩具討論區#8 諗唔到副名添

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
咁叻出人嘅話 不如出太一喇
請問超進魂超惡魔獸邊度較平,幾錢
細個有一堆 唔知係老豆定老母啲fd 送
玩到殘哂掉撚咗 到大個先知原來都值錢
有無人同我一樣對女體化好厭倦?嗰d咩戰艦無端端變艦娘,高達係咁,而家數碼暴龍又係咁,我剩係想要個角色,你就亂咁改,加一大堆無謂嘢多此一舉

agger

絕對認同

認同
有好多隻都未出過 不如出埋佢地先
有無人同我一樣對女體化好厭倦?嗰d咩戰艦無端端變艦娘,高達係咁,而家數碼暴龍又係咁,我剩係想要個角色,你就亂咁改,加一大堆無謂嘢多此一舉

agger

絕對認同

認同
有好多隻都未出過 不如出埋佢地先

例如一啲完全體 機甲龍獸都好型
我有無睇錯,叫價去到29000yen

人地BS卡個原畫就咁靚,官方劇場版個poster就畫到咁柒,佢對唔對得住自己良心
曾經有諗過入坑BS
一早都話人設累事架啦
20卡最柒就係tri版奧米加
超進化魂 甲蟲/超比多賣7千幾yen
呢張真係勁撚趕客
真係差天共地,你話figure如果佢係出到好似張原畫咁實好多人buy,你張官方海報就真係好趕客
根本套野最失敗係作畫
廿年無印都好過佢
睇黎下個月可以玩紅蓮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞