數碼暴龍玩具討論區#8 諗唔到副名添

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
型撚到癲
有幾張特別靚,除左Zwart D同Alter-B,RE-101張Alpha都好正,另外如果細心留意下傑斯獸個頭上面有副護目鏡
前幾年有set 復刻版數碼暴龍卡到而家都後悔無訂
有幾張特別靚,除左Zwart D同Alter-B,RE-101張Alpha都好正,另外如果細心留意下傑斯獸個頭上面有副護目鏡

Alter-B真係好型
邊到仲有nx阿e法
行左信和睇無
買左紅蓮
奧法求其搵間爆米都一車車啦
咩係爆米?
求救
Gem 隻戰暴同鋼鐵加魯魯 仲訂唔訂到?邊度有得訂
宜家訂咩價位

如果有jcb卡係味可以日本官網訂,因為朋友都要要買3隻
一間連鎖玩具舖
打去問下熊貓,有機會仲有得訂既
$1700 隻係味合理?
一扭,精品兩間都係開$1715
熊貓個價算合理,我隻戰暴都係訂熊貓
Fb 見元氣殿堂開1480
問緊截左未
加魯魯先平,戰暴要17xx
原來報錯價 都係17xx
你地有無玩過美版刷卡暴龍機?
依家睇返先知有ver 1,2,3
我細個只係得部迷彩ver1 ,
有無巴打玩過ver2/3可以分享吓有咩分別?
最大分別係玩既故事地圖唔同
其次就係點陣圖,031係細圖
032,033都係大點陣
感謝!知唔知數碼獸數目有無分別?
我部ver 1 有御三家、黑大耳、科學飛龍同小妖,好似仲話有V仔添,不過以前未試過搵到。
BTW 呢個list錯錯地,ver. 1 既怪都已經唔啱

ver.1 既boss 係打12 迪柏 + 大蛇 + 機械飛龍+ 小妖

二週目 黑大耳個boss位會變咗科學飛龍,最後打美菲斯獸。

遲D入返部 ver 3 再分享下
最大分別係玩既故事地圖唔同
其次就係點陣圖,031係細圖
032,033都係大點陣
感謝!知唔知數碼獸數目有無分別?
我部ver 1 有御三家、黑大耳、科學飛龍同小妖,好似仲話有V仔添,不過以前未試過搵到。
http://forum.hkdmc.org/Discuz/viewthread.php?tid=73104&extra=&page=1
BTW 呢個list錯錯地,ver. 1 既怪都已經唔啱

ver.1 既boss 係打12 迪柏 + 大蛇 + 機械飛龍+ 小妖

二週目 黑大耳個boss位會變咗科學飛龍,最後打美菲斯獸。

遲D入返部 ver 3 再分享下

玩到咁上下冇電點搞?一換就冇save
想問各位巴打知唔知旺角,油麻地仲有無岩岩出嗰套20週年卡賣? 大約幾錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞