沈陣營第九十二期 - 一沽肝腸斷,天涯何處覓支陰

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
師父啱啱放左佢入財毀會呀,姐係師父睇黎緊會跌,遲下會有低位你先入貨
1918正卜街,走左先黎升
好過揸住既時候暴跌丫
師父啱啱放左佢入財毀會呀,姐係師父睇黎緊會跌,遲下會有低位你先入貨
另外我斷估仲有4000點左右升幅,之後再睇上定落,36500-37000附近先睇,成交量放大到2500億先算

都係嗰句,股市有風險,我可以承受唔見晒50萬,冇問題,每個人承受風險唔同,要自己衡量可以接受嘅損失

中間估計有調整,就係唔知幾時,估二月或三月頭,如果估錯就係3月行晒呢轉,四月入熊,我自己鳩估可以去到6月嘅

原因係上證仲有一轉炒,或會世界杯決賽週之後玩完成個牛市

最後諗咁多冇用,或者全錯,都係睇師父會唔會叫人買貨穩陣
下星期一就跌得唔得
加入沈門追隨師父就係為咗食完嘢唔埋單,由師父搞掂,我哋喺外面睇佢比老細執住找數
樓王希望承你貴言 呢個一月豬左好多 希望追得到
尋日跌就調完
總知看住師父指示就沒錯
係怕熊市連防守力好嘅股都大跌,始終好多靚股都離低位好遠了
努力,呢度仍然好多受傷師兄弟捱緊
信師父!逢高必沽
召喚企鵝巴
希望牛軍全面進場既時候帶埋1137升天

你真係好神心個個星期都準備啲J點比師父J
怕師父撈得太多炒散黎唔切準備

方便師父
係徒兒既責任。
夜期山水畫今日又黎
今日升左500點
照道理下星期一會回
我決定下星期一不問價入熊
通常股市最先狂跌係之前炒到飛天嘅股,公用股第一波唔會好應,好似66呢類冇升過咁濟,26000又係呢個價,33000又係咁上下

最先爆嘅係內房、汽車股嗰類,700等等,呢啲積聚大量籌碼,一拋售人踩人,我仲有時間走,最多賺少啲/唔賺/蝕小小

其他好似Reits嗰啲預咗長揸,到時走晒其他貨逢低買入,等下次牛市就好可觀,夠數量係牛市走咁啲,拎返本錢,剩低嘅無本生利

如果66去返15蚊嘅話就係系統性崩潰,咁唔係熊市咁簡單,實體經濟都出咗事了,公司利潤大減先會咁
同師父同船!逢高加沽!星期一高開就熊!熊!熊!
周末經文選讀

各位信眾,請翻開
沈門馬可福音15:25節
我們同聲頌讀

被綁在淡蟹之間

上午九點半,
他們把師父綁上了十字星。
他的罪狀牌上寫的是:
「全能全知,淡友的王。」

 同時,
他們把兩個做淡輸了錢的財演,
與師父一起綁上十字星,
一個蟹在右邊,一個蟹在左邊。
這就應驗了經上所說的:
「他在看錯的人之間成了蟹。」

那些路過的人辱罵師父,搖著頭說:
「咳!你這個用窩輪做淡、
三天後卻說用牛仔食了反彈的,
從十字星上下來,
救救你自己的蟹倉吧!」

財演們也與基金佬們一起嘲笑,相互說:
「他救了別人,救得一個得一個,
卻救不了自己的蟹貨!
如果他是淡友的王,
現在讓他在十字星下來,變成沈判之星吧,
好讓我們看到了就相信!」
與師父一起被蟹的左右財演也在責罵他。

到了中午十二點,
黑暗籠罩了整個大地,
一直到下午三點九。

——
沈門馬可福音15:25節

合理,但唔打算跟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞