沈陣營第九十二期 - 一沽肝腸斷,天涯何處覓支陰

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
所以先話差唔多要回
新手開始衝入黎而個市都繼續衝既話就即係時日無多了

呢個時間一野回一截又嚇走好多人
首選介紹新手買2318,然後一野大回
未係!
佢教返你轉頭先驚!
非正式統計,起碼我身邊同事計10個都無一個炒股,應該有排都未去到08年果種癲法既
有機會嘅,我都準備搏佢,就想等佢回返啲,星期一我可能入十萬股博吓,嗰倉夠八隻符合英國皇帝建倉要求
八個倉真係要本多先玩到

唔通我買八隻工具咩?
樓王唔怕黎緊係牛三完結或大回調,買完後要長坐?定係背後仲有一大筆等回或熊市再入?
已參透實戰理論嘅戒賭專員GAMEL師兄
係大牛市賺錢之餘都不忘出黎呼籲各同門開心要小心...
真係人間有情,沈門有愛
做得好!
今晚係咪有錢錢錢
我用50萬運作,有部份舊股,之前呢個倉只有26萬,提走咗4萬,後嚟加多廿個落去,就當原本50個,現在都唔止了,有52萬

睇吓最後年尾有冇3成利潤,舊年全靠大注轟中1083,東風汽車,一拖同中國建材先有40%

今年唔行大注純用50萬做長短倉炒,睇吓自己有冇3成利潤,希望接近
歡迎加J點
唔驚,手上嘅可以走得切嘅,唔高追唔揀熱炒波幅大嘅,有部份我預長期,以年做單位,試緊長揸悶贏大法

預測2018年1月26日晚錢錢錢內容
常務理事內容

-- 自己救得一個得一個
-- 自己專救公公婆婆
-- 自己有87 97 07股災經驗
-- 自己記憶力勝人一籌
-- 自己計數準又識經濟
-- 自己係投資, 人地係投機
-- 自己基本分析一定中,市場係錯/扭曲
-- 自己有果句講果句, 唔怕打手
-- 自己會低調唔公開唱淡
-- 太多散戶有怕賺少心態
-- 個個問溝貨, 冇人問沽貨
-- 今日股市等同莊家股, 同基本因素無關
-- 債股樓升市都係騙局

全球新聞J點
-- 縮表全球資產爆破
-- 加息4-7次
-- 美元好快大升
-- 美股已見頂
-- 2018大通脹,美國控制油價大升
-- Trump 過唔到三月
-- bitcoin一定爆煲
-- 會計制度 / FINTECH / 日玩升 係騙局

本地股市J點
-- 992見底 買入
-- 700 / 388 / 吉利 / 窩輪夾倉 / HSI暗渡陳倉 / 資金流 騙局
-- 又試賭贏EUGENE
-- 北水係唔存在
-- 大陸樓爆破, 樓唔係用來炒
-- 港樓今年一定爆, 發展商全力散樓
-- 香港個個按樓去供新樓
-- 人民幣 / 內房 / 收息股 / 2318 唔好掂
-- 內地M2同儲蓄大減
-- 農曆年前後大跌, 二三四線股大插
-- 今年股災 牛三轉熊一
-自己一早叫人買內銀收息
-美滙見底
歡迎加J點

你真係好神心個個星期都準備啲J點比師父J
怕師父撈得太多炒散黎唔切準備
好耐冇去141喇!

師傅送咁多比我地洗,要晚晚花天酒地先對得住佢!
咁又係,佢比冧巴我就兇險好多
1918正卜街,走左先黎升
快d講!張相幾時影?
有冇大師第一手猛料?

快d入去偷睇大師個倉有咩野
好過揸住既時候暴跌丫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞