沈陣營第九十二期 - 一沽肝腸斷,天涯何處覓支陰

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
琴日跌300當回咗架啦
呢個真心正
再提醒大家!再提醒大家!再提醒大家!
除左抽IPO,唔好借錢炒股票!!!

牛熊會打靶,期會斬倉,end of story
但係孖展就算斬左,都可能會差人錢

呢個真心正

邊個黎? 有冇ig?
再提醒大家!再提醒大家!再提醒大家!
除左抽IPO,唔好借錢炒股票!!!

牛熊會打靶,期會斬倉,end of story
但係孖展就算斬左,都可能會差人錢

G師兄
同意
真心痴線成個星期大升都可以輸3分1
同師父慢慢拿返, 財不入急門

又要講多次:你永遠不知道
非常同意 各位師兄量力而為!
非常同意!
網上有片影
自己search
都唔知係咪bitcoin啲錢走返去股市,又跌緊,似乎冇新錢進場,穿多次10000美元就變咗呢個可能係阻力位
響街行聽啲傾電話,好多都話自己股票賺幾皮,連hr 都問我有無買股票,佢老公賺十皮咁,覺得自己呢幾個月白過
我依個星期頭先回到吸血鬼條數,依2日夾埋跌左幾叉,有d 野真係唔心急得
係嘅 只怪自己柒,唯有慢慢追
0.405我試咗一手測試眼光,5毫走咗

其實基本因素唔算差,只要管理層唔好狂印股票就得,估計暫時唔會有大資金炒,因為上轉幾千萬入貨嗰堆食飽咗,

估計會回返去0.45,如果現價入最好分幾注,搏業績前炒多轉,呢隻嘢以前又拆又合,雖然似有改善,不過都要小心

睇圖理論上可以行到1.2以上,當然圖形走勢唔代表未來價格

最近呢檔嘢屯門樓花城。點賣晒,另外炒地皮執咗2億,仲有十零個豪宅起緊,估計業績唔會太難睇

純鳩估未必啱,有機會我會再入過
非常同意
收到個舊同事電話,以前都唔炒股嘅,打嚟問我175點睇

佢均價25.X入咗8000股,我話我都唔識炒呢隻,1手輸咗2千幾,自己睇

然後問冧巴,真係冇得搞,睇佢怕風險叫佢入6算,執少少就走應酬咗

認真唔好現象
唔好呀,未回本呀
已經跟機上左船,放哂啲吸血鬼轉過去,0.5入,遇左長揸,起碼息高啲,希望可以價息兼收
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞