[PC]上古卷軸集中討論區 22 獵人天下THE WORLD

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
尋日整理曬D 截圖
FO4, Skyrim, 4代

有興趣可以睇下

離開怪屋繼續旅程, 我地行到一個亞歷德遺址Ceyatatar

入面好似連住一個洞穴

不過有少少豆腐渣, 冧天花壓死左隻召喚師

一個好大嘅山洞, 入面連住另一個遺址, 可能別有洞天

黎到一個廣場, 相傳過去嘅亞歷德精靈係到祟拜瑪格努斯, 而呢個城市靠住同白金塔周邊嘅其他亞歷德城邦貿易而發達. 依家卻比一班召喚師佔據住

Welkynd Stone 好值錢, 前期收集拎去賣都唔錯(遺址入面一地都係)

仲有把杖, 不過我地依家拎唔到(應該係MOD內容)

呢D係毒氣井, 根據本地傳說, 過去ceyatatar嘅火王, the Fire King Hadhuul, 係一個冷酷無情嘅王, 當佢統治呢到嘅時候, 個陣尚被奴役嘅人類每日都要吸入大量呢D由燃燒毒品而成嘅煙黎折磨佢地嘅意志, 令佢地產生可怕嘅幻覺

最後, 追加了新的同伴!
4代啲地下城好似做得認真過Skyrim
Btw 新follower好似好大隻
捉到佢個陣仲未諗住整做蘿莉
BTW 用MOD捉敵人做同伴佢會入唔到城

同大家介紹定一位鍊金術師, 5代佢都有登場架
唔知點解用左mod個個都變左琦玉

冬天玩skyrim真有代入感
望著大大個營火,好正
可惜坐係電腦前面嘅我依舊係好凍
你個mod係唔係影響到啲角色嘅頭髮呀?
Witcher 3二周目
我要研究下
6度呀屌老味
明顯中bug
唔凍
香港嘅濕凍凍過Tamriel幾倍
Tamriel 6度=香港20度
佢講個句野都幾大tips
唔係新界撚既都可以出一出去先
今日凍死左隻牛 以後冇牛騎返學了
搬過黎港島囉
扔你落維港
有冇ESO手足會買某魔神個件衫
想買呢隻馬搞到我猶豫緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞