[PC]上古卷軸集中討論區 22 獵人天下THE WORLD

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
On9 倒瀉水壞撚左個keyboard
呢期要養龍仔唔得閒追故
換個razar黑寡婦啦
I need waterproof
小心啲算啦

返到黎凶宅

講起上黎揀術士真係冇錯, 用普通劍係打唔到鬼, 一定要用銀劍或者魔法 冇銀劍等比鬼魂玩弄

快D解咒啦

垃撚圾枉你留個超西頭, 門一打開走都走唔切

呢個係佢呀爺條屍, 得返骨, 聽講係死靈法師黎
突然傳黎把聲叫我地幫佢執骨執返隻手等佢早日投胎
好啦好啦

睇黎係呢隻

估到

不過其實幾廢下, 行得又慢, 召隻骨拉住打冇壓力

把杖又唔錯WO

間屋光猛返曬 其實冇左D鬼都唔錯嘅

佢都話自己淆底好柒, 但都多謝我地幫左佢

順路去埋法師公會分部, 因為要入大學要拎曬咁多個城嘅推薦信, 咁我依家要搵私生子, 就先學左技先, 遲D再做任啦

公會休息室又唔錯WO

搞掂間屋對一對錶夠鐘睇日落

安維爾港嘅日落, 世界級

諗兩諗順手去城堡睇下
一入去見到個怪人 流曬口水咁望住女伯爵

都唔怪得佢嘅............

隔離個管家都唔錯
不過都係時候做正經野, 先返一返帝都補給再出發去修道院
中左 report唔到 ulfric stormclock 個bug 試過好多方法都唔得 係咪要重玩了
一係用代碼過左個任佢囉
我係SE版
用代碼過左 之後冇左任接
冇啦入舊檔重新做過
呢個任幾得意喎
skyrim淨係得矮人遺跡
凍都算啦,仲要落雨

返左返帝都, 係時候去做正事, 維農修道院就位於帝都西北嘅科洛爾附近, 咁事不易遲, 穿過呢個塔諾斯大橋向帝都島外前進

不過天色已晚, 紅環路上邊有間旅館, 都係訓返晚先酒

捉到黑警蛇王

間房幾乾淨, 睇落幾舒服

第二日幾續行程, 黎到一個古堡嘅遺址

聽人講呢個地方以前第二紀元個陣打仗打到屍橫遍野

[url]DQ神像, 黑魂火堆???[/url]今日天氣唔錯, 我地係時候闖入古堡!

返左返帝都, 係時候去做正事, 維農修道院就位於帝都西北嘅科洛爾附近, 咁事不易遲, 穿過呢個塔諾斯大橋向帝都島外前進

不過天色已晚, 紅環路上邊有間旅館, 都係訓返晚先酒

捉到黑警蛇王

間房幾乾淨, 睇落幾舒服

第二日幾續行程, 黎到一個古堡嘅遺址

聽人講呢個地方以前第二紀元個陣打仗打到屍橫遍野

DQ神像, 黑魂火堆???今日天氣唔錯, 我地係時候闖入古堡!

入面有班強盜同法師互打, 可能係分贓唔暈 食下花生就死曬LU

繼續上路, 又行到另一個古堡, 灰燼堡壘, 又係時候入去冒險

比佢嚇鳩死, 入面勁多哥布林, 突然沖條友出黎
冇呀你賠唔起我心靈損失, 以身相許做我隊友啦

屌你打完一輪出黎比他契弟打劫裝左某D MOD會劫埋色

行左咁耐終於到喇
依個不錯喎
件大褸好型,仲有好多披風兜帽之類D配件
放下個po頭版
BTW,今日仲喺屋企裸住上半身飲酒
濕凍痴撚線
重玩返4代
覺得幾好玩 但法術好易miss
有幾難放?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞