[PC]上古卷軸集中討論區 22 獵人天下THE WORLD

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
四大DLC好似係有特價(喺crown store)
扺買嘅
eso launcher 無限loading
都重裝都冇用 尋日更新完就咁
唔通關網事?我uplay origin都連唔到
我見手長女玩緊
長玩既我覺得要買哂佢,除非你做會員
黃金版早著先機
我要挑戰全泰姆瑞爾既暗錨

想當年要班馬先勉強打完 依家個巴打都唔知死左去邊
最難係戰場個d
見過有on9 仔拎住卷軸lead住一隊人走去打比人屌到
?
未見過你
新巴?
我係講故佬
傻佬
skyrim新手say hi

呢到有mod專員笠冬,寫故專員虎巴,煮飯專員手長鬼同me首席講故佬
sorry,我玩ps4版
ps4 依家都好似有mod 定得cc用?
屌,點撚解又維護架
eso 維護除左星期一之外都幾睇唔透架
仲諗住入去打場dungeon
偷完賣完啱啱好offline
In the early Fourth Era, following the Oblivion Crisis and the destabilization of the Third Empire, Orsinium was once again sacked by the combined forces of Hammerfell and High Rock, and many Orc refugees fled east into Skyrim.[20] The kingdom eventually reformed at a new location between Skyrim and Hammerfell.[4]

講故佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞