[PC]上古卷軸集中討論區 22 獵人天下THE WORLD

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
呢個 post有一半嘅 cm都係睇唔明
睇我玩4代啦
有睇
四代劇情好似貼地 D唔係開波就有龍
打左 mod即刻玩多十年
開場係咪係 imperial個首都?

自由嘅空氣真係爽呀

修道院咁遠, 入城賣下野先

市集區

搵到間賣杖嘅
感覺唔似白金塔

好撚貴, 賣身都買唔起把杖, 其他平嘅就垃圾黎

奴隸女皇阿萊西亞

呢間武器鋪又係貴到癲, 買左個鋼盔冇左一舊錢

唉想買個法術又係得一招買得起
仲係近戰技

唯有去奧術大學問下, 可能會平D, 話曬係法師公會旗下

............................

唉心灰意冷坐左車走去海邊城市Anvil散下心
屌你睇海先黎落雨 唉入去借叔一簫算

.....你係....琦玉!?

間房又唔錯WO, 25蚊抵屌抵屌

順便升埋LV

仲唔比我搵到你個死撒亞人, 聽講你有樓賣WO
好似唔算多,比起skyrim
大概100個esp 唔夠
我諗得70-80個左右
都係人物美化動作大修咁上下
同埋9個dlc
不過我冇裝xlover系列,4代xlover其實好玩過5代sexlab
想知再講

當然材質冇esp 但都係2-3個
其實畫質主要係睇enb
enb 靚就夠,不過經唔起推敲,近鏡、聚焦係某物件到就會穿崩

同啊撒亞人傾完佢用5000金賣左間祖屋比我
我稍微操作兩下籌夠左5000金(唔好問我做左D咩)
天氣真係好, 停左雨

唔錯咁WO

嘩屌咁殘舊嘅唔撚係凶宅黎呀?
帽事嘅, 唔好自己嚇自己, 可能係長期冇人住姐

試下張床好唔好訓先

我屌你老母撒亞人, 真係凶宅黎嘅仆街!
lm
5000金買鬼屋,仲可以搞哈佬喂party
賺咗啦你
但D鬼會攻擊我呢
5000蚊就可以喺imperial city上車
算係咁啦
呢到係港口城市anvil 唔係帝都
帝都得爛屋賣
正啦 有埋素材跌 唔使特登出去搵怪打

屌佢老味賣間凶宅比我
我即刻沖撚左落地下室, 果然又係一堆鬼

屌! 搞D咁嘅野呀
不過我執到本書話要條撚屌個家人先破到咒, 唯有搵條友出黎啦

原來我都有唔少法術

去酒館問琦玉佢話佢賣完樓就閃左水去帝都
最後都係要返黎

實Q話佢係精靈花園區

應該係酒館到

仲唔比我搵到你條撚樣!?

好彩佢都覺得過意唔去肯返去一轉

大賊灰狐嘅通緝令
俾你捉到 = 過意唔去
逃走成功 = 過意得去
冇人睇
決定慢慢出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞