[PC]上古卷軸集中討論區 22 獵人天下THE WORLD

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
黃金版應該係Golden Edition呀?
呢個係晨風版,係一個大型dlc
黃金版係golden edition,包含2016年出嘅4個中型dlc
新手建議入黃金
我o係google search steam eso gold edition
見到第一條link就係steam條line 但一click入去就去左steam主頁
係咪已經冇得賣
黃金版即係依個?
呢個係晨風版,係一個大型dlc
黃金版係golden edition,包含2016年出嘅4個中型dlc
新手建議入黃金
我o係google search steam eso gold edition
見到第一條link就係steam條link 但一click入去就去左steam主頁
係咪已經冇得賣
好似真係已經冇左gold edition
你可以買晨風o既
係咪直接買260就得?
依家冇左黃金就係 260會送少少野,好似有隻馬同一件時裝
咪住 點解有235同260兩個唔同
就係唔知 同TEMPLATE講既有D唔同 所以問下你地
我唔諗住等sales 收工就去買
我會建議你入235 個個package
260我唔知佢依家unlimited edition 包唔包dlc
個個唔係upgrade來既咩
260package click入去係咁
第二個係dlc?
求眾巴打解答 唔想買錯
呢個應該只係晨風既dlc,應該唔包另外4個dlc
咁另外果4個dlc點先買到?
btw 照買260?
冇左黃金版好亂
依家冇睇錯係得返
unlimited (純本體)
同 morrowind (本體+晨風dlc)

所以索性買morrowind(235$)就夠
另外4個mod之後可以課金買
其實我聽講咁買齊4dlc 同晨風係抵d
咁撚on9
咁我收工買239先
另外4個mod之後可以課金買
其實我聽講咁買齊4dlc 同晨風係抵d
咁撚on9
咁我收工買235

成日打錯字
另外4隻可以係game既crown store買返或者比月費解鎖,至於買235定260呢個我都唔知,因為我買個陣都未有呢d野
$260唔包晨風upgrade???
只係有collectors items???
應該係
定係235係比你買左gold edition既upgrade做digital,但260係直接買digital collectors
collectors items 係指呢堆嘢,係一堆寵物嚟
http://store.steampowered.com/app/592670/
如果我冇睇錯
$260係game主體(Tamriel Unlimited) + 上面嗰堆寵
唔包Morrowind Upgrade
個upgrade本身係$155
(steam商店打錯名,你將$235嘅Morrowind單體加入購物車後,會發現其實係Unlimited嚟)

買晒 =
本體$235 + 晨風$155

本體$235 + 晨風+寵(合包)$235

本體 $235
http://store.steampowered.com/app/306130

晨風(升級DLC) $155 [必須有本體]
http://store.steampowered.com/app/582880/The_Elder_Scrolls_Online__Morrowind/

晨風DLC+寵 $235
http://store.steampowered.com/sub/151935/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞