[PC]上古卷軸集中討論區 22 獵人天下THE WORLD

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
巴哈有個繁體化 你地有冇用?
漢化組成員here
巴哈個post就係我出
原來係你
我依家隻GAME要重裝 尋日DOWN GAME唔小心DOWN左o係一個唔夠位既driver到
搞到down完冇位裝
依家重down緊 就down完
我係咪裝完再放個漢化入file就用到?
my document 個到搵返the elderscrolls online,入面有個addon 定live 再掉入去就得 然後入驚tick 返個addon同埋右下click 返支旗仔就搞掂
不過漢化未完成,劇情書信好多野都未完成,如果你見到有唔通順、嚴重錯誤歡迎cap圖放上黎
陣間試下先 仲有20分鐘先down完
唔見有既?
你要開一次隻game先會有
想問陣型同種族係咪按自己喜好就得? 依家上網睇搵緊料
我的文件個到,唔係根目錄
陣營綁定左種族
諾德蠢材、黑精、亞龍人奴隸屬於EP
我大Altmer,堅定不移嘅兄弟木精,貓人屬於我偉大嘅先祖神洲AD
專出人渣嘅布萊頓、獸人同紅衛屬於DC

其實就冇乜所謂,唔同陣營只係入國戰區冇得一齊玩,其他地方都係可以一齊冒險
咁你地係咪玩AD?
補充一句,種族有相對擅長嘅職業同發展方向
比如四肢發達頭腦簡單嘅諾德你搵佢行法系路線,天賦上會比天生高智商嘅Altmer 弱勢

但唔代表唔可行 呢隻game 賣點係自由度,無需太執著
係,但我地其實都冇乜人去pvp 有興趣玩pvp可以去留意台仔公會/大陸公會
我地連登冇公會,你可以自己揀台灣/中國公會入
可以入5個會,但最好留一個位比trading guild,呢隻game 賣野冇一個公眾交易所,要加入呢類公會,經佢地投標投到嘅交易員去賣
AD D角色外表好似唔太正常
係,因為係高精靈,木精靈同貓人,冇人類
基本上就係咩職業用咩種族最好

職業大概分兩大系,法系/耐系

耐/法+龍/巫/夜/聖
eso高精不之幾靚
創角好哂時間
玩高精
漢化成功
歡迎加入我地偉大神洲
為女王而戰
屌老味又排白金塔
巫師玩耐定玩法好?
高精肯定係法巫,天生法師
我見法師有三個分支 係咪淨係學一邊?
唔係,各取所需
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞