[PC]上古卷軸集中討論區 22 獵人天下THE WORLD

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
如果你堅持不斷收集天空碎片同做曬陣營同各種主線係夠點勁多野,前期就揀黎學,後期wfc
基本上我除左流星同交易,其他必須既招都齊晒
後期可重點?
陣營首都/晨風維威克城可以比錢洗點
好正 一個人走黎走去 得閒打下npc
以前玩skyrim都係咁
我諗都冇乜邊隻ONLINE GAME可以比玩家偷/殺D普通友善NPC
小心扣錢扣到破產
我指mmorpg
gta 路人做出黎就係比你殺
同無雙雜兵一樣
手長絲有冇考慮過整skyrim/eso 入面嘅野食
我俾人扣到破產 然後入屋偷人野
新手黎講偷野賣係最快搵第一筆錢嘅方法
所以有人會覺得賊會同黑兄幾有用,因為佢地會對你偷野走佬有幫助,同埋扣右下賞金扣得快d

注意偷野都要識偷,一般crate 同桶可以skip
櫃、袋可以睇下,箱就基本要開一開
值錢嘅收集品先好拎去賣,d材料食物風格石掉左佢都得

裝我一直建議打到咩就著咩,你法法就輕甲優先(練技),冇就著最好就夠
馬就買最平夠,能力一樣
裝備未夠cp160 千奇唔好去guild store買咩係cp160呢個後話啦
其實係咪咩職業都可去入賊會?
有dlc就quest
我俾人扣到破產 然後入屋偷人野
新手黎講偷野賣係最快搵第一筆錢嘅方法
所以有人會覺得賊會同黑兄幾有用,因為佢地會對你偷野走佬有幫助,同埋扣右下賞金扣得快d

注意偷野都要識偷,一般crate 同桶可以skip
櫃、袋可以睇下,箱就基本要開一開
值錢嘅收集品先好拎去賣,d材料食物風格石掉左佢都得

裝我一直建議打到咩就著咩,你法法就輕甲優先(練技),冇就著最好就夠
馬就買最平夠,能力一樣
裝備未夠cp160 千奇唔好去guild store買咩係cp160呢個後話啦
其實係咪咩職業都可去入賊會?
有dlc就有quest
咁你殺咗npc 隻npc就會死咗唔再出現?
咁隻game咪無哂npc囉
但重生既話就同普通兵仔無分別?
變左哲學問題咁嘅
gta 嗰啲識重生,佢同一set嘅npc有好多個款 因為無姓名,所以唔會有悖論問題 但老滾嘅就唔知了,老滾啲npc應該都有姓名
一個帳號可以開咁多角色 但有冇倉庫可以將角色a既野轉去角色b?
例如買晨風送果啲items
所有坐騎時裝全角色通用,好似噤u開個收藏品欄
如果係普通物品可以放銀行,咁就可以換角色去拎(部分物件無法寄存)
買晨風佢送左個邀請函 我角色a拎左
如果角色b冇邀請函 係咪去唔到?
eso有對話個d絕大部分都打唔到,比得你隊個d全部係有名既路人甲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞