施嘉莉破紀錄片酬拍《黑寡婦》迪士尼預計票房將超越《神奇女俠》

250 回覆
192 Like 49 Dislike
因為係假嘅?
Lost in translation
諗住個個人都單飛拍一套
會唔會係佢之前講個套全部女英雄
Black Widow名黎嫁者 即係CA3咁
班狗衝撚晒出嚟
好耐無見啦dc狗
原來拍戲唔駛睇角色睇劇情睇號召力
好似打工咁個個做埋同一樣嘢所以要同工同酬
一句講晒

神奇女俠定呢個老女人
why not both
Lost in translation同埋match point嗰陣靚到
俱往矣
Robert Downey Jr. 拍 iron man 1 得 幾百萬美元, 咪仲慘過黑寡婦
果時RDJ 霉到閪臭
真係IM令RDJ翻生 宜家如日中天
但Scarlett本身都算一線尾
差唔多啦
兩套一齊所以除二?
其實二邊都係賭一鋪 Robert Downey個陣都係霉 霉到就死 而marvel因為hulk套獨立電影唔收得 蝕左唔少錢 所以都係賭一鋪落ironman到 所以好多人覺得ironman係 marvel universe 第一集, 但其實incredible hulk先係 不過睇唔睇都霸 冇影響
唔著衫拍我就睇

btw =lucy2~
佢對波做咩細左咁多
有好多人唔知rdj出過咩事
好似做左縮胸
RDJ 拍ironman 1 得幾十萬
專登縮
果時RDJ 霉到閪臭
真係IM令RDJ翻生 宜家如日中天
但Scarlett本身都算一線尾
差唔多啦
其實二邊都係賭一鋪 Robert Downey個陣都係霉 霉到就死 而marvel因為hulk套獨立電影唔收得 蝕左唔少錢 所以都係賭一鋪落ironman到 所以好多人覺得ironman係 marvel universe 第一集, 但其實incredible hulk先係 不過睇唔睇都霸 冇影響
有好多人唔知rdj出過咩事
RDJ 拍ironman 1 得幾十萬

所以im1真係好有意義
無呢套野既成功都開唔到呢十年既英雄片
施嘉莉係咪即係宣萱
don jon
Iron Man
Release Date: 30 April 2008

The Incredible Hulk
Release Date: 13 June 2008

講偉論之前麻煩做下功課先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞