施嘉莉破紀錄片酬拍《黑寡婦》迪士尼預計票房將超越《神奇女俠》

250 回覆
192 Like 49 Dislike
你拎個原創新品牌同star wars咁多年品牌比
其實一句到尾,你哋覺得荷理活薪酬合理,女星們自認為薪酬低係無理取鬧,我覺得荷理活男女演員嘅薪酬差別唔合理,我哋都說服唔到大家,完
搞撚到好似公開試考口試 小組討論剩返最後一分鐘要爭住做結論咁
笑撚左
睇錯傳嘉莉
咁都可以拉到男女不平等
女權撚真係on99
點解配角人工差咁遠
點解臨記得最低工資

全世界不論咩角色
都係同一薪酬
咁先公平
自由市場
女星覺得唔值既咪唔接單job
講撚到屈鳩女人咁
女權撚覺得全世界都迫害佢架
Agger
你係可以吸到票房嘅洗咩怕比人壓價
你叫幾高都有人搵啦
完全係自由選擇
無人迫你拍
就好似hollywood班女明星又要做雞又要攞貞節牌坊咁
女權撚=ON9
笑撚咗
無睇幾個鐘
竟然成大班喺到嘈bw同ironman嘅片酬
我想問下覺得bw嘅片酬低過ironman係唔合理嘅嗰條撚樣
喺復仇者聯盟2入面
Bw嘅片酬係20m
美國隊長先得6.9m
雷神6.1m
變形俠醫最慘得2.8m
點睇?
美國隊長,雷神同變形俠醫話哂都係荷里活一線男星
點解3個加埋都唔及bw一個多?
係咪仲唔公平?
佢應該會拎其他女角黎比
務求搵到女人低人工既case,突顯自己著重女權
唔會理其他外在因素
佢話要最高的女角要同最高的男角差不多先公平

即港大成績最好個個人工要同其他大學成績最好的差不多先叫公平

如果嶺南成績最好個個人工比港大第六名仲低就係歧視嶺南
佢講黎講去都係話男女要同級就同價先公平

但佢根本證明唔到最top的女同最top的男係一樣咁紅

一時又話票房高上年係女人擔正,屌,同樣係女人,星戰8夠過左美女與野獸啦,唔通rey會紅過妙麗?

一時又話有個男演員唔值個身價,咁咪證明間公司on9睇錯人囉,邊個講過間公司係因為佢係男人先俾咁多,有被害妄想症?有男人收得多就因為佢係男人?
收dc 9皮 la
Dc eu執柒佢

Blu ray 冇director cut
Zack hea做
警告marvel 咪做到ghost in shell咁肥又冇波睇
講咁撚多 嫌低咪唔好撚拍囉
叫高的價逼電影公司俾多的丫嘛,咁你又唔叫?
定係知道再叫就連拍都無得拍呀,咁自由市場一個肯俾一個接受左咪叫合理價格囉。

戇鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞