[月經]自貼信用卡

583 回覆
19 Like 614 Dislike
最紅獎賞 星期五簽+6倍有11倍wo
即係簽250 回11蚊 果度都4%
仲未計hsbc d折呢...
連登仔有冇呢張
9up 邊洗本
我見過人渣 拎上手好重手
好似同AE黑卡差唔多
樓主去左邊
安信 銀聯個張咪今年簽乜都2%囉
自己唔知話人9up
呢期promo咁勁都唔知 好意思話人9up 柒到
咁你咪用財仔卡囉
咁都好意思比較
柒咗就潛啦 自己資訊唔update 話人9up之後淨係識轉移視線呀?
網上同海外簽又有boost up,識玩真係賺得快
識得玩嘅話 匯豐恆生卡係可以好著數 成日都見有好多倍回贈 不過通常都懶得搞 搵返啲現金回贈嘅就算

我覺得呢張卡紅邊Design幾特別
用就好少用 但覺得信用卡黎講佢算靚
個人覺得揸兜asia miles藍卡黃邊靚d
除左迎新冇撚用
6蚊一里我AE好過
又可以食杯麵又可以退貨

簽餐廳先用scb $4/miles 其他用ae/dbs
之前做收銀碌過 同黑卡一樣咁重
好似仲有張citibank都係金屬卡 但冇呢兩張咁重手
HSBC VS 點止1.6%呀

全年盡享獎賞
您可於全年獎賞計劃賺取高達 5.6%「獎賞錢」回贈 (即低至港幣1.8元簽賬兌換1里數或高達14X「獎賞錢」)。 按此瀏覽如何善用獎賞計劃,盡享以下獎賞:
全年餐飲或海外簽賬(3) 2.4%「獎賞錢」回贈* (即6X「獎賞錢」(4)) +
滙豐Visa Signature卡尊享(5) 1.2%額外「獎賞錢」回贈† (即3X「獎賞錢」(6,7)) +
於「最紅網上及海外簽賬獎賞」(8) 2%額外「獎賞錢」回贈 (即5X「獎賞錢」)
* 客戶可於「最紅自主獎賞」計劃內自由分配額外「獎賞錢」於喜愛的簽賬類別如餐飲、海外或其他類別賺取高達2.4%「獎賞錢」回贈(相等於高達6X「獎賞錢」)。
†滙豐Visa Signature卡客戶可自動於「最紅自主獎賞」計劃內所有簽賬類別額外尊享1.2%「獎賞錢」回贈(相等於額外3X「獎賞錢」)。
講到要自貼咁把炮咪諗住入黎起碼睇到AE黑卡
得張中銀,你話全香港得你有就把炮姐
唔識信用卡級數d嘢,呢張係咪廢卡
利申:父幹附屬卡
你講果張冇得同黑卡比
除非citi private 果張黑卡
咁樣問就over咗喇
有種貼埋後面
乜鳩都自貼 咁撚想show off出街掛張卡喺身啦
點先有依張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞