[月經]自貼信用卡

583 回覆
19 Like 614 Dislike
張卡成座蓮花係上面係咪俾長輩用架
唔知邊間銀行嘅信用卡最靚
Eye 自訂卡
支銀d卡好柒
用緊AE黑卡, 你問我答
https://lihkg.com/thread/452606/page/1?ref=web

問過屌晒巴未
Visa signature 都拎出嚟講...
其實無乜好 最難申請果張HSBC都唔算好高要求 做唔到身份象徵 又唔覺有好多餐廳做Visa Signature優惠 不過比起其他卡cash doller回贈多少少咁

HSBC Visa Signature
年薪和資產要求:$48萬年薪或$600,000資產
除咗基本的「獎賞錢」之外,6 個指定簽賬類別都可享額外3X「獎賞錢」,即等同所有簽賬都享有 1.6%現金回贈

見幾靚申請左 無用過
咁都密集?....佢熱感d emoji先會出黎
次次碌卡都要玩一玩熱感先
下....無野呀?
依家出面d卡已經講緊所有類別都有2%現金回贈...
仲要學生都申請得
講回贈洗鬼用你張signature 咩?
得張濕鳩卡都好意思
Visa signature 有咩好呀
其實無乜好 最難申請果張HSBC都唔算好高要求 做唔到身份象徵 又唔覺有好多餐廳做Visa Signature優惠 不過比起其他卡cash doller回贈多少少咁

HSBC Visa Signature
年薪和資產要求:$48萬年薪或$600,000資產
除咗基本的「獎賞錢」之外,6 個指定簽賬類別都可享額外3X「獎賞錢」,即等同所有簽賬都享有 1.6%現金回贈
下....無野呀?
依家出面d卡已經講緊所有類別都有2%現金回贈...
仲要學生都申請得
講回贈洗鬼用你張signature 咩?

邊張有全部2%回贈
樓豬張卡係咪royal級?

我daddy開畀我嘅附屬卡,
佢話我任碌都得,唔知係咪勁卡
冇留意呢啲嘢~

肥絲收唔收兵
我都想知 剩係知渣打有張1.5%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞