Switch Nintendo Labo真係屈咗機

685 回覆
494 Like 41 Dislike
同埋香港失敗都冇所謂,呢次擺明主打歐美玩家。
其實歐美大把家庭鍾意拎紙皮黎同小朋友砌野玩
但香港真係會失敗
香港本身任天堂有原罪,佢做乜都會失敗
依加條片暫時有8xk like同 10k dislike
其實Dislike個比例都算高
大佬本身gamer預你出大作game,
Zelda,mario果d
點知宜家出左呢個,比你係佢地你會唔會,比我都會啦dislike
但淨係從新產品角度睇就
但香港真係會失敗
香港本身任天堂有原罪,佢做乜都會失敗
依加條片暫時有8k like同 1k dislike
其實Dislike個比例都算高
大佬本身gamer預你出大作game,
Zelda,mario果d
點知宜家出左呢個,比你係佢地你會唔會,比我都會啦dislike
但淨係從新產品角度睇就

早幾日講咗話唔好咁期待出新game
幾有創意
但唔知點解覺得好睇唔好玩
1/2鋪就厭
預左俾人屌我窮/索狗/why not both/zelda GOTY, 但Switch仲未儲夠多大作之前真係唔考慮買住
大半個list都係indie game/冷飯直接port上NS
同埋屋企細
揾地方擺書包
咁肉酸既紙皮有幾正
ign 都有post有23k人有reaction 但嬲嬲+喊 <100人
世上都有好多肉酸既人努力生存緊
任豚集中營
港孩連玩部手機開個MON都要家長待勞
叫佢自己砌睬你都傻,最後咪又係爸爸砌晒
細路玩兩玩無新鲜感,無空間,無時間,無位放最後都係篤返MON
結果D卡紙俾媽媽拎去墊煲用
好撚戇鳩
小朋友市場下化
幾廿歲人玩呢舊野真係去驗下智商好D

利申:有齊所有機,唔洗屈打手
創意ok,但冇興趣玩
第一眼覺得會係同PSVR一樣glimmick野但其實玩唔得耐
雖然就平過PSVR多多聲
老任開宗明義話係FOR KIDS同有童心既人
咁激動做咩
呢個就係講明for kids架,所以你岩
睇完嘩咗兩聲 好撚正
痴線佬
睇落覺得嘩好正呀很想要呀
買左玩兩玩掟埋一二邊
歷史不斷重演
唔用紙皮,用鋼板砌有冇得諗?
好過買vr幾千銀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞