Switch Nintendo Labo真係屈咗機

685 回覆
494 Like 41 Dislike
我中一買既nds昨日仲開到機(差唔多10年)
應該ok既
間公司我老豆開咩 人地公開批評都唔比
接受唔到人地意見 又要刷同理感 好可憐
屌你個POST一開始正常討論好地地
部gameboy到依加都仲開得番
不過唔敢講switch同d紙皮
算啦擺明撩交既應黎做咩
見到佢拎賣左4年既ps4同switch比累積銷量都知弱智啦
唔通你ps4出左一年果時我又拎3ds黎笑無賣得差咩
跟手仲要話無數據唔出街,講數據switch首年銷量日本過埋ps4,美國就歷史上首年最高銷量主機,法國首年銷量都比ps4高成5成(switch 90萬,ps4 60萬)
你要死撐話switch機能廢啊無驚玩呢d都算啦
傻到同switch比銷量,好心你就熟下game界先講啦大佬
你呢挺人真係好撚柒 前面就大大聲聲話電子垃圾 到人地搬埋個銷量出黎 你就問仲係唔係到?
咁PS3 psp仲係唔撚係到?
你話任記專做電子垃圾
但有人指出左好多任記出既成功產品
你又spin去第二度
咩叫專做先
人地擺明假膠引戰,係要上釣做乜春
咁鍾意砌野去買套LEGO砌啦日日上連登都係日人開戰為乜啫
得一句一定死原來叫批評叫有討論
咁一定唔死都一樣有討論姐
定你接受唔到人地一定唔死既意見
人地擺明假膠引戰,係要上釣做乜春
咁鍾意砌野去買套LEGO砌啦日日上連登都係人開戰為乜啫
兩邊打手狗咬狗姐
算啦擺明撩交既應黎做咩
見到佢拎賣左4年既ps4同switch比累積銷量都知弱智啦
唔通你ps4出左一年果時我又拎3ds黎笑無賣得差咩
跟手仲要話無數據唔出街,講數據switch首年銷量日本過埋ps4,美國就歷史上首年最高銷量主機,法國首年銷量都比ps4高成5成(switch 90萬,ps4 60萬)
你要死撐話switch機能廢啊無驚玩呢d都算啦
傻到同switch比銷量,好心你就熟下game界先講啦大佬

過埋ps2先岩,ps4日本銷量就唔好講出黎廢事比人笑
Btw,好地地一個post大家討論下件product
做咩硬係要搞到任索大戰,悶唔悶
A:1+1=3
B:1+1=2
C:兩邊打手狗咬狗姐

柒夠未
咁有創意都有得反,
比塊紙皮你咪最多識黎當被冚, 諗到出黎先好講啦懵拎
一開始都好善意討論呢樣玩意
硬係有班狗亂咁吠
有無人同你講vgchartz係占卜網數據靠9up
如果有留意開game界對銷量熟d既都應該會知
美國銷量靠npd統計,聽日先出12月銷量,咁宜家點會有
跟住歐洲仲好笑,跟本無一個統一機構去調查
成個vgchartz銷量出入最大就係歐洲果邊既數據
兩年後 仲係到先咁口響啦
其實當vgchartz無錯,如果switch咁既銷量都叫電子垃圾,咁其實全部機都係
香港個市場同全世界比有幾大呀
好明顯target鬼佬啦
到時先算啦
邊個都話唔埋啦係咪啊
你解釋到你個專出垃圾論未啊
...
又真係無公司會用垃圾紙皮去做遊戲配件既
software R&D要錢架

咁有創意都唔支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞