Switch Nintendo Labo真係屈咗機

685 回覆
494 Like 41 Dislike
過左十幾頁又出現呢6個字
說話又唔洗咁既
就算唔講汗
香港濕起上黎都煩啦
紙皮都要炒
game有冇eshop版都未知
你淘到個殼有咩用
點解咁多人吹奏 紙做要成千蚊話平 重有玩起黎好麻煩
佢係for kids同有童真既人既
雷聲大雨點小
到時睇吓銷量

銷量好定唔好又關你撚事咩
今年幾歲呀
唔好用game既角度去睇呢隻
試吓用哲學角度去睇?
一隻DVD 都係賣3蚊, WIN 10 賣成千蚊一係咪On9?
其實係咪有人誤會左 而家睇落呢隻game係一隻有得砌手掣既mini game合集咋喎
你哋會睇銷量㗎咩
一個咁嘅回應都咁大反應
試吓用哲學角度去睇?

上面有巴打用咗哲學角度去睇

當set紙皮不斷折損,而又不斷搶阿婆街邊紙皮黎修補,到所有紙皮都唔係原來既紙皮,呢set紙皮仲係唔係原來set紙皮
好佛呀
忒修斯之船(Ship of Theseus)
跟住個紙模出CAD檔,再出膠板/3D printing parts
試吓用哲學角度去睇?

上面有巴打用咗哲學角度去睇

當set紙皮不斷折損,而又不斷搶阿婆街邊紙皮黎修補,到所有紙皮都唔係原來既紙皮,呢set紙皮仲係唔係原來set紙皮
好佛呀

創意黎講真係贏晒
嘩紙皮都得,咁condom都得啦
無免費pattern做後備
比細路玩
睇唔明
拎起部switch唔係想打機係想彈琴?咁點解唔直接彈琴?
不過應該都會賣得既,老任個策略就係水9 d平時唔係打開機既人買,好似wii fit咁
我都會期待d癲佬點樣整
但打機switch 真係不了
拎起部PS4唔係想打機係想燒槍/打波/揸車?咁點解唔直接燒槍/打波/揸車?
我覺得個行銷概念好行運海鮮火鍋酒家

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞