Switch Nintendo Labo真係屈咗機

685 回覆
494 Like 41 Dislike
咁咪唔買囉屌
睇佢機能就知定位啦 你期望呢乜大作
就算岀witcher呢啲game落switch都係玩返pc/ps4架啦
配合HD震動
我記得VR剛開始有用劍玩既game
出到,咪一堆人係度話冇1080 冇60fps
結論又係番去玩pc/ps4,switch 垃圾
咁先最無用
咪kinect 2.0
依家變番實感仲kinect...
老任真係大巴大巴摑落毒撚到
有無諗過無仔女既毒撚們有咩感受.
買部遊戲機返黎變左做益智玩具

應該有咩感受
依家有損害到本身期望既價值咩
而且依家示範左操作既玩法
日後可能發展出仲多野玩
有咩摑唔摑落去
真毒跟本唔會理呢d野
左手打右手又唔係未試過
驚春
又係果句
相比一萬幾千咁課落啲爛鬼app game都得
就算兩三千買部機玩一隻game都會覺得抵
好易爛
雖然可以再砌過,但砌兩砌就鳩想再砌
天之聖杯
其實下一步係睇老任公佈紙皮價格,
始終果d 係消耗品,太貴既話會令人卻步。
天之聖(飛機)杯
節奏天國好似每一代都係部機就收皮先會出,等多幾年啦
一Chok支棍就冇左
(討論PS4某game)
出到,咪一堆人係度話冇得出街玩
結論又係番去玩PSV/Switch, PS4同PC都係垃圾
the Toy-Con are expertly designed, with marvelous engineering which ensures that points of stress are reinforced by additional pieces of board
http://www.nintendolife.com/news/2018/01/hands_on_the_future_of_gaming_is_cardboard_thanks_to_nintendo_labo
若果出 pokemon 就真係會一堆大人買
呢到d 人真係太成熟定點
有得砌又有得玩,好得意喎
用紙皮學上面位巴打講真係好,呢d game 玩idea 同新鮮感,邊係比你狂煲架
用紙皮唔想玩扔去回收就得,你整舊廢膠起到都唔知點好 ( eg 結他hero 果d)
老實講我可能真係童心未泯,我就真係好撚buy 呢d
又腦補,笑左
打個機都要搞咁多嘢
本身覺得釣魚同車都幾得意,
但一諗到當你真係用cardboard玩時,
個Mon細到自己都唔知自己做緊乜
都係算數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞