Switch Nintendo Labo真係屈咗機

685 回覆
494 Like 41 Dislike
呢個好似Aeon價
係呀,唔計細鋪價,呢個價o 唔ok
應該唔駛再食其他骨
而家冇晒炒價啦
出面買仲平
Odessy 套裝好似先2899定2888
自膠,原來計落差唔多
咁係aeon買有保障d
如果差不多,我過兩日落aeon入手
使你提?switch sdk未開放呀
可能細鋪平都係平十蚊八蚊
不如去aeon買個安心
今次Nintendo真係屈咗機,用紙皮都可以彌補到冇VR嘅不足。相信又會多人買switch https://www.gamebase.com.tw/news/topic/98950174/
VR遊戲將你抽離(脫離)現實
switch 係將遊戲融入你生活
睇你想做毒撚定係正常人

所以玩switch就唔係毒撚?
玩switch係唔係毒撚我唔知,但我知你係毒撚
玩switch係唔係毒撚我唔知,但我知打咩機都要分係唔係毒撚既一定係毒撚
會唔會好快爛 手汗多.
概念係好
但實際做出黎係另一回事
都係睇定D先

車仔有紅外線探測功能
可以熄燈玩避障
電單車另外兩個joy con 唔知有咩用
一架係電單車仔一支係手槍仔
好期待多d 消息
推上黎bin下c 先

IGN 6.9分
IGN的評測編輯認為:Labo的魅力在於組裝這些複雜紙箱的過程。對於普通成年人來說,組裝過程沒什麼挑戰,有些無聊,不過和小孩子一起嚐試組裝Labo的過程會增加很多樂趣。不過一旦你製作好了每個玩具並且玩過一會兒後,就實在不知道還能用來做什麼了。當然如果你有一個想像力豐富的孩子,看著他們DIY這玩具的過程本身就是一種享受。

LABO日本首週消化率僅3成 未能帶動Switch銷量

Media Create表示,綜合套裝《01 : Variety Kits》首週銷量為90410套,機器人套裝《02:Robot Kit》為28629套,雙版本首週合集銷量為11.9萬套,但無論哪個版本首週的消化率都只有3左右。

並且根據統計表明,Switch的硬件銷售台數從上週開始減少,即便新產品LABO發售,也沒能很好的帶動Switch主機銷量。

不過最後Media Create認為,雖然目前看來Labo的首週表現一般,但其在教育方面的用途也受到了關注,今後的具體銷售情況依然備受矚目。
屈機
Sony要執了
咁都諗得出 創新得黎又無bug位 Nintendo 好野
賣到十兆份未
訓咗無睇,想知屈機成點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞