Switch Nintendo Labo真係屈咗機

685 回覆
494 Like 41 Dislike
架車其實無咩技術架咋喎,單純靠兩邊震已經識郁 要用到個joycon既hd震動要靠software先得
其實概念真係幾勁
咁都俾佢諗到

但係話部機兩年後會收皮個d巴打又錯唔曬
Switch2017,2018 真係大作而又唔係翻炒嘅game真係好撚少

部機本身嘅玩法,定位都好
但無game出,俾你買左部機識飛都無用啦

唔通真係要玩一隻game玩足幾個月先叫識享受,先叫忠心咩?

依個年代,大部分人一隻game最多最多咪玩一個月就換第二隻架啦。一個月出到一兩隻玩得落手嘅game算係基本要求啦

如果未來1,2年都淨係翻炒嘅話,switch 到時真係898
強國人寫輪眼發功, 山寨LABO已成功
https://tieba.baidu.com/p/5520322082
笑左
依套野個有趣之處就係個原理
之後你砌架跑車出來都得
留名等神人整高達

要出太鼓其實用個兩碌 joycon做drum stick就已經得
3DS靠隻Pokemon都玩到咁多年,switch廢極出多幾隻老任作品都唔會死
唔洗咁勁掛
RX78夠做啦
再睇一次條片
仲有車,雀,槍,人仔,相機,飛機Joystick,鼓腳踏,2:05仲有舊唔知咩黎未出
分唔到敲鼓邊同中間
2018個game list都未出
老任不嬲都少畫餅,公布得既好多時都個一年就出晒,唔會好似人地一個餅畫幾年都出唔到
其實概念真係幾勁
咁都俾佢諗到

但係話部機兩年後會收皮個d巴打又錯唔曬
Switch2017,2018 真係大作而又唔係翻炒嘅game真係好撚少

部機本身嘅玩法,定位都好
但無game出,俾你買左部機識飛都無用啦

唔通真係要玩一隻game玩足幾個月先叫識享受,先叫忠心咩?

依個年代,大部分人一隻game最多最多咪玩一個月就換第二隻架啦。一個月出到一兩隻玩得落手嘅game算係基本要求啦

如果未來1,2年都淨係翻炒嘅話,switch 到時真係898
2018個game list都未出
老任不嬲都少畫餅,公布得既好多時都個一年就出晒,唔會好似人地一個餅畫幾年都出唔到

準備賣機了
做得哂又點,
就好似軚盤咁
我玩得GT sport, 唔通同你用渣住塊紙皮玩咩.
今次真係有少少想買switch 黎試
其實都識講如果
我都覺得唔係完全冇可能
但現階段講真係鳩UP多
總有可能中既
但何必周圍咬人
佢今次又唔係針對PRO GAMER
而且材料既野好彈性
佢能夠咁運作
未來有好多可能性
當然如果佢捉到鹿係咪識脫角就唔知了
咁黎緊mhw都應該係一兩個月玩完成年冇game玩
睇完介紹片 有意入手

佢入面張圖
紙皮 我屌,
咩年代
紙皮鼓
紙皮棍
有ir支joycon放係個紙皮鼓上邊?
你講既係o岩,但我發覺開始有人諗多左
件紙皮可以做到D乜係受對Joycon機能所限,整架跑車砌部高達出黎應該唔得啦
大人之科學表示黑人問號
咩年代
蛇叔都係靠紙皮救世界咋
又或者要打鼓邊就禁實L1 R1
當初話出太鼓果陣我都係咁諗
BTW
有冇可能太鼓仲唔出係因為等緊呢獲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞