沈陣營第八十期 - 狗年恒指有jer難射

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
大師兄快d出山帶住沈門群雄舞破31600
星期一要打交叉,破316城堡

各將士不准Call G,違者受師父祝福

最後400點,大師兄會否出山帶領沈家軍沖殺
大師兄快d出山帶住沈門群雄舞破31600

估唔到咁快速就攻破光明頂
頭先翻睇舊post,沈門七月頭反手上師父船中伏嘅阿寶好多,有啲名已經冇喺沈門再出現
金融股業績理想,刺激美股收市向上,3大指數均創收市新高。道指高開高走,收報25,803點,升228點或0.89%;標指收報2,786點,升18點或0.67%;納指收報7,261點,升49點或0.68%。摩根大通、貝萊德集團以及富國銀行周五公布業績均好過市場預期,刺激摩根大通及貝萊德股價收市分別升1.65%和3.22%,但富國銀行下跌0.73%。
港股ADR指數靠穩,按比例計算,收報31,699點,升286點或0.9%。滙豐控股收報85.78元,較港收市升2.08元;騰訊控股收報445.2,較港收市升3元。
就快26000
點解冇入到貨
\|/ 2017-2018年師父既豐功偉業比2008年一役更震撼。如下星期突破32000,師兄弟應當為師父立碑為念,以供萬世股民敬拜

預計2018年1月12日晚錢錢錢內容
常務理事內容
-- 自己救得一個得一個
-- 自己有87 97 07股災經驗 Jed
-- 自己計數準又識經濟 Jed
-- 自己記憶力勝人一籌
-- 自己係投資, 人地係投機
-- 自己基本分析一定中,市場係錯/扭曲 Jed
-- 自己識香港息口/金管局/任志剛歷史
-- 太多散戶有怕賺少心態
-- 個個問溝貨, 冇人問沽貨
-- 今日股市等同莊家股 Jed
-- 上番30000跟本無人贏錢
-- 殺落黎無人避到

新聞J點
-- 縮表全球資產爆破 Jed
-- 加息4-7次, 美金大升 Jed
-- 美股已見頂
-- 992 / 941 見底 , 可以楂 Jed
-- 2018大通脹,美國控制油價大升 Jed
-- 700 / 舜宇 / 388 見頂騙局 Jed
-- 北水係唔存在 Jed
-- 大陸地產爆破, 樓唔係用來炒
-- 唔好掂人民幣
-- 唔好掂內房
-- 內地M2同儲蓄大減
-- bitcoin 一定爆煲
-- 蘋果概念唔掂
-- 農曆年前後大跌 Jed
-- 今年一定股災 牛三轉熊一 Jed
-- Trump 過唔到三月
有冇人有王營bb ig
禮拜一我就入平保call
各位師兄我先上了
信師父,繼續靠邊站
瑩?好正
師父袋底金同油又升
預計沈判雙週後會有沈判月出現
各位開心要小心
呢排成日做阿寶
大師加油,我永遠支持你,你講嘅嘢無錯,只係早左一兩年講
頭先翻睇舊post,沈門七月頭反手上師父船中伏嘅阿寶好多,有啲名已經冇喺沈門再出現
呢排成日做阿寶

展望大師錯足兩年

展望大師錯足兩年

梗係長奶長有, 2019, 4萬點
放長期無得入市, 要吉倉多2個星期
麻煩師父比多啲阻力位出黎, 指點下各師兄弟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞