沈陣營第八十期 - 狗年恒指有jer難射

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
起到起咗啦
其實我覺得沈大師唔係咁廢,因為我派師父同大師係同門,但唔知點解大師係要出嚟講假野

大撚膽
居然膽敢踩場話師父廢
你邊門邊派
夠膽就報上名堂睇過
係咪轟屍冒充本門門人對外招搖撞騙呀?
挑機? 師父打贏過索羅斯, 五萬億美元都係粹料, 憑你呢隻嘍囉?!
上次CFU 話乜都可以賭,連我着乜衫都可以賭。
今次又親口講。

佢好照顧我地𠺢
Put左訓得唔安樂
我哋沈門係淨衣派,我哋咁注重師傅儀容佢老人家梗係撐我哋啦
喂細路你講乜野呀 夠膽睇小師父
你真係冇改錯名
咁升法都重put
大把巴打蟹左前排個3大新股
買牛都搵唔到位坐
日日升又唔鐘意
係要同市包拗頸買熊
食唔到咪等下轉, 未食甜品就爭住埋單?
追落後可以考慮銀娛
每日食波幅賺幾餐飯
一星期就搵到一個月飯錢
咪係
有股神出現= 係時候放煙花
快d 一日升幾百點
追落後可以考慮銀娛

我每食完一口聯想call之後都會同觀眾講騰爆

因為我知道, 佢地已經唔再明白我

佢地唔知道我o係股壇所經歷過既有幾多

佢地問我number, 我真係唔想答佢
700? 2382? 真係敷(膚)淺
究竟我仲可以繼續忍受班觀眾將d咁高估值既股票買得落手
每手992都經過紅紅數字,百格跌幅
係經過歷煉, 係經過漫長既試鍊
每一手都有佢既歷史,佢既故事
騰訊究竟有乜好揸? 根本就好似d白痴老散錦(咁), 一無所知, 戇鳩鳩, 生勾勾

我恨我既人生唔可以好似王國英
搵到咁多好既股票, 騰訊, 平保, 友邦, 建行...各有升幅
亦搵唔到咁多知音人(睇淡),

有時侯, 我自己一個坐o係訊匯執煙頭
我覺得自己係孤獨, 我覺得呢個世界係冇人明白我
我入左手聯想, 我望住玻璃窗出面肥絲大隻既女同事sell緊倫敦金
我望唔透, 我望唔清究竟呢個世界仲有幾多野我係燈唔到
我好迷茫

我離開訊匯, 我熄燈既時侯發覺有位清潔阿姐買緊騰訊
我望住佢, 佢望住我
我地互相點點頭
我好感動, 原來呢個世界仲有人相信我既實戰攻略
我忍住淚水
走出訊匯, 點起支煙,
頭都冇回就走返屋企
或者個阿姐會問, 點解我放棄呢一段咁難得既牛市

我唔知道
o係呢一刻

我覺得我係一個on9
大膽
追落後可以考慮銀娛

我每食完一口聯想call之後都會同觀眾講騰爆

因為我知道, 佢地已經唔再明白我

佢地唔知道我o係股壇所經歷過既有幾多

佢地問我number, 我真係唔想答佢
700? 2382? 真係敷(膚)淺
究竟我仲可以繼續忍受班觀眾將d咁高估值既股票買得落手
每手992都經過紅紅數字,百格跌幅
係經過歷煉, 係經過漫長既試鍊
每一手都有佢既歷史,佢既故事
騰訊究竟有乜好揸? 根本就好似d白痴老散錦(咁), 一無所知, 戇鳩鳩, 生勾勾

我恨我既人生唔可以好似王國英
搵到咁多好既股票, 騰訊, 平保, 友邦, 建行...各有升幅
亦搵唔到咁多知音人(睇淡),

有時侯, 我自己一個坐o係訊匯執煙頭
我覺得自己係孤獨, 我覺得呢個世界係冇人明白我
我入左手聯想, 我望住玻璃窗出面肥絲大隻既女同事sell緊倫敦金
我望唔透, 我望唔清究竟呢個世界仲有幾多野我係燈唔到
我好迷茫

我離開訊匯, 我熄燈既時侯發覺有位清潔阿姐買緊騰訊
我望住佢, 佢望住我
我地互相點點頭
我好感動, 原來呢個世界仲有人相信我既實戰攻略
我忍住淚水
走出訊匯, 點起支煙,
頭都冇回就走返屋企
或者個阿姐會問, 點解我放棄呢一段咁難得既牛市

我唔知道
o係呢一刻

我覺得我係一個on9

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞