[大戰連場]2017-2018 NBA賽季討論區(98)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
進攻方面啊....
公牛果時好多人覺得佢救世主嫁,又diu9 rose 雖然rose 都係幫唔落
今日唔殺龜嚕
得出結論原來依然都係隊友廢
吊,影響力大師豬波比熊
一定係隊友/聯盟迫害

Jordan 私生子
Bulter 12月開始好撚clutch
入紙迷畢

無佢狼今年唔會入到季後賽 靠Wiggins towns死得
渣壓緊Kat 成長
butler overrated,公牛講到呢家 最記得佢一場五十幾分之後一場好似兩分定幾分 海鮮到

唔覺有overrated 有人覺得佢係超巨咩 比盡ss 頂層,除非開發一招必殺技,可以無解入波,如果唔係只屬ss。
咩為之SS
而家咁咪幾好,三個半(鐵)分擔得分責任
踢走一個又會變返三節狼

我淨係睇過兩場狼 覺得以towns既進攻能力 打法唔應該咁邊緣
成場d波係哂Butler手上想點
認真,如果Keep Butler ,完季一定要放Wiggins
對Wiggins定木狼都好
唔想佢比Butler食住

Trade wiggins換頂級3d好過
Deng 換,deal ?
Covington+saric+18 lakers 1st<>wiggins, deal?
比我唔deal
Wiggins 撞撞地閪
外加我唔覺得Brown/大帝可以改變到佢個hea打性格

On9先換 Covington+saric呢啲世界難見嘅3d球員啱曬76 換wiggins做咩 講真我覺得wiggins好麻麻 可能比盡係ddr
同意 最理想真係butler入黎教完波之後走,butler係carry到隊波,但作為狼迷最想係睇到wiggins+towns成長到可以帶隊波入playoff 但肥tom條撚樣同butler好好感情,肯定留butler都唔留wiggins
Mb+wiggins=快樂籃球
Kansas隊友重逢

Jordan 私生子
Bulter 12月開始好撚clutch
入紙迷畢

無佢狼今年唔會入到季後賽 靠Wiggins towns死得
渣壓緊Kat 成長
butler overrated,公牛講到呢家 最記得佢一場五十幾分之後一場好似兩分定幾分 海鮮到

唔覺有overrated 有人覺得佢係超巨咩 比盡ss 頂層,除非開發一招必殺技,可以無解入波,如果唔係只屬ss。
咩為之SS
而家咁咪幾好,三個半(鐵)分擔得分責任
踢走一個又會變返三節狼

講錯 係AS至真 謝修正
我屌你老母啦
咁其實睇戰術者,因為佢地兩個唔屬於得一辮波,即係唔會剩係得定點或者剩係識剷
進攻都算全面係三分唔算強者
wiggins唔係岩岩先頂薪續左咩
Butler 仲有2+1
問題係依2年,甚至3年,Wiggins 成長期都要比Butler食住

咁不如放走佢好過啦
換Rondo場場40+10直入總決
冇睇狼 佢地問題係球權?
打法撞到啪啪聲
Curry放假?
點睇CP3 LAST PLAY
做乜splash brothers 放哂假???
佢係話見頂俾畢拿食住冇得進步
Wiggins Butler 都要持球進攻先可以最大化佢地能力

但又衰在2個都唔係一個穩定嘅射手

結果肥T都係揀Butler>Wiggins

拿如果有Rondo就唔同啦
Curry小傷
Klay輪休
wiggins唔係岩岩先頂薪續左咩
Butler 仲有2+1
問題係依2年,甚至3年,Wiggins 成長期都要比Butler食住

咁不如放走佢好過啦

都到頂啦仲成咩長 辣殺冇得救嫁啦
死左條心佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞