[大戰連場]2017-2018 NBA賽季討論區(98)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
波叔
認真,如果Keep Butler ,完季一定要放Wiggins
對Wiggins定木狼都好
唔想佢比Butler食住

Trade wiggins換頂級3d好過
Come 76
butler 幾勁都好,都唔覺佢有機會上到superstar 級

wiggins 反而有機會
好驚佢傷
打騎分工咁好,洗鬼TRADE咩
唔入下playoff點成長
睇肥T條撚屌會唔會開大約續了
點解我一直叫肥T去死

因為佢咁玩法=害死Wiggins/Towns
butler overrated,公牛講到呢家 最記得佢一場五十幾分之後一場好似兩分定幾分 海鮮到
假像黎,Wiggins 打親騎都上身
佢同Butler打法太似,本身亦冇穩定嘅三分
最後仲刷個上籃
已經唔知第幾次cousins帶波cut in 然後turnover
當然,如果有Rondo就唔同講法,打爆宇宙勇都得
Covington+saric+18 lakers 1st<>wiggins, deal?
其實你哋問緊邊個
butler tough shot入哂

Jordan 私生子
Bulter 12月開始好撚clutch
入紙迷畢

無佢狼今年唔會入到季後賽 靠Wiggins towns死得
渣壓緊Kat 成長
butler overrated,公牛講到呢家 最記得佢一場五十幾分之後一場好似兩分定幾分 海鮮到

唔覺有overrated 有人覺得佢係超巨咩 比盡ss 頂層,除非開發一招必殺技,可以無解入波,如果唔係只屬ss。
比我唔deal
Wiggins 撞撞地閪
外加我唔覺得Brown/大帝可以改變到佢個hea打性格
都唔算既
一個本身守強於攻
一個得攻無防守
都唔係話並存唔到既
咩為之SS
而家咁咪幾好,三個半(鐵)分擔得分責任
踢走一個又會變返三節狼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞