[大戰連場]2017-2018 NBA賽季討論區(98)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
咩價錢 咪玩啦 波波點會考慮佢
不如禾湧直接要阿牛取代廢鳩
咁bell比禾刺
廢9又用牛頂
Bell又黎換牛
兩個換一個
垃圾刺要既1號同5號 潮都比唔到啦
諗黎諗去
Celtics,Heat,Pacers,NYK,狼 最驚喜球隊真係好難選
諗落講下Heat算 我最理解唔到點解成績可以咁有驚喜既球隊
中六合彩難啲定SUNS贏冠軍難啲
1.99m既車路士門將企係大帝面前都好似迷你左咁既
Wiggins趨於平庸甚至下滑? 木狼1.47億美元是否值得

上個賽季,Wiggins的場均能貢獻23.6分4籃板和2.8助攻,按照木狼管理層的希望,本賽季Wiggins不能蛻變成他的模板James,也至少能成為一個場均25+的全明星得分手,但是Wiggins真的讓球迷和管理層失望了,本賽季他場均只能貢獻17.4分,幾乎和他新秀賽季持平,而他的整體命中率也下滑了2%,上賽季剛剛有點起色的三分球本賽季再次跌回29.8%。

Wiggins進攻端下滑,在防守和籃板上也依舊沒有起色,他身體素質如此出色,上賽季場均只貢獻4籃板,蓋帽更是只有可憐的0.4次,說明他在防守端非常慵懶,本賽季,Wiggins真實命中率更是跌至生涯新低的50.2%,防守真實正負值,排名80位小前鋒的第77位,這些數據都證明,Wiggins還不是一個值得木狼付出頂薪的球員。

柒碌同狼揀既撞完全部bust曬 笑撚4
紐約真係估佢唔到
正喎
下 真係咩 木狼可能係 我76唔係

大帝面前個個都霸氣盡失
搵機會下次整片再講
唔用Hernadogomez (上年有表現同KP又夾)成績仲好左
走左D rose Anthony 黎左個Jack但又同KP好夾可以話搵到第二/N春
雖然Jimmy 影響哂Wiggins 及towns 發展,但係如果靠佢地二個要入季後賽,真係唔知潛力到幾時
話説卡樂b係邊個
又唔中六合彩,又要返工
Crabbe
Fultz未肯定
Wiggins趨於平庸甚至下滑? 木狼1.47億美元是否值得

上個賽季,Wiggins的場均能貢獻23.6分4籃板和2.8助攻,按照木狼管理層的希望,本賽季Wiggins不能蛻變成他的模板James,也至少能成為一個場均25+的全明星得分手,但是Wiggins真的讓球迷和管理層失望了,本賽季他場均只能貢獻17.4分,幾乎和他新秀賽季持平,而他的整體命中率也下滑了2%,上賽季剛剛有點起色的三分球本賽季再次跌回29.8%。

Wiggins進攻端下滑,在防守和籃板上也依舊沒有起色,他身體素質如此出色,上賽季場均只貢獻4籃板,蓋帽更是只有可憐的0.4次,說明他在防守端非常慵懶,本賽季,Wiggins真實命中率更是跌至生涯新低的50.2%,防守真實正負值,排名80位小前鋒的第77位,這些數據都證明,Wiggins還不是一個值得木狼付出頂薪的球員。

柒碌同狼揀既撞完全部bust曬 笑撚4
下 真係咩 木狼可能係 我76唔係
Fultz未肯定

肯定左啦 肯定bust
你啱,17梯隊最強非波莫屬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞