[I/A]死神BLEACH brave souls 千年血戰篇 第2彈 [7]

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
呢D「超高難度」關卡 因為心知屬係互剋 所以用呢D角會有20%減傷
咁嘅話
石田爹爹自身特性係20%減傷 佢再用多3隻20%減傷SUP 80%減傷
加埋 送個20%減傷 就可以做到MAX減傷(99%掛) 乜柒傷害都係1 1 1 1 1 1 1

效果如下
https://www.youtube.com/watch?v=PXcm_Wb9gQQ
嗰條友上半季都威左一陣,下半季智商急劇下降
但柒番谷由頭柒到尾
花姐個回復效果全體化啫係點,計埋sup 回血?
未學招前 heal自己only
學埋 heal全team
諗落 論柒的話 都係柒番谷更勝一籌...呀 唔止 無得比
好屈
新手留名
屌 原來被 xxx20%係減傷 我吸左理d角
點解啲人隻石田爸爸可以咁勁打繼承都可以auto
呢D「超高難度」關卡 因為心知屬係互剋 所以用呢D角會有20%減傷
咁嘅話
石田爹爹自身特性係20%減傷 佢再用多3隻20%減傷SUP 80%減傷
加埋 送個20%減傷 就可以做到MAX減傷(99%掛) 乜柒傷害都係1 1 1 1 1 1 1

效果如下
https://www.youtube.com/watch?v=PXcm_Wb9gQQ

但最多唔係得8成減傷咩 3隻sup 60% 加石田果20%
睇埋第一句
姐係得知心互剋先有果20%加成? 其他力技速淨係剋人就冇?
次次出繼承都唔得閒打
幾時可以長期出/疊藍
暴風雨前夕
留名
Step4

第6step 出埋花姐
免費10抽留名
Allin5千石先有隻花姐
我都allin左4千石,無花姐
DLLM 3000石先中得花姐
完現班撚樣老是常出現
ALL IN 4250石先得1隻花姐 2隻8600..
單抽 十抽池係唔係要抽晒7個step?
兩個pool有咩分別 抽邊個好
抽到step 7終於出花姐同更八 已經滿足了 八千流就唔追喇

第二彈其實總合最好係咪花姐?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞