[I/A]死神BLEACH brave souls 千年血戰篇 第2彈 [7]

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
咁果件裝可唔可以DEL撚左佢
係咁合到 我屌
同埋想問 大力話pvp 唔理咩強攻/普攻角好 all in 減傷就得
但我唔夠sup比曬3隻用 其他應該插咩
你又唔認真睇
咪話咗PVP所有強攻角都all in強攻傷
所有普攻角都all in減傷

Sorry
黎緊個個8600炒冷pool入面有速劍8 諗緊追唔追埋 咁比你揀花姐放中間定知劍8放中間好?
同埋想問 大力話pvp 唔理咩強攻/普攻角好 all in 減傷就得
但我唔夠sup比曬3隻用 其他應該插咩
你又唔認真睇
咪話咗PVP所有強攻角都all in強攻傷
所有普攻角都all in減傷

Sorry
黎緊個個8600炒冷pool入面有速劍8 諗緊追唔追埋 咁比你揀花姐放中間定知劍8放中間好?

冇野 你果兩個陣都係放中間
G劍擺中間都無問題 一野打哂3隻 不過唔好簡花姐擺中間嘅嚟打
協力係咪是但揀D關入去比人carry就得?
你都可以開場既, 揀啲4星降臨應該會好啲, 普遍4星降都係auto,又唔算難打, 打少個都OK既
呢D時段 我都係建議人打周年協多D

岩岩上到3席
為左隻花姐 值唔值得重練
唔值 我無你d角咁勁 我都未重練啦,睇開d啦巴打
千血仲有兩彈...你次次抽唔到都要重練咪好攰
知劍八 人形狗 千血柒頭 知足啦講真
而家得一開始隻5星力一護 入到去完全乜都做唔到就過左關
但打個D除左拎協力石仲有咩值得拎?
你都可以開場既, 揀啲4星降臨應該會好啲, 普遍4星降都係auto,又唔算難打, 打少個都OK既

你刷左首抽未 姐係依家有冇花姐/劍八先
主線全破 345星升滿曬拎曬石 無曬資源

岩岩上到3席
為左隻花姐 值唔值得重練
千血仲有兩彈...你次次抽唔到都要重練咪好攰
主線全破 345星升滿曬拎曬石 無曬資源

果600協石呢

抽左兩次十抽得呢堆
重刷
確定無抽錯pool...?點解會有知雨龍 抽千年血戰個個
有隻貞子 揸大刀嘅乞E 同粉毛蘿莉個個pool 有寫step幾幾個D
我係抽果個啊 知雨龍唔記得係開券定點拎番黎 千年血戰我抽到step 4都係得呢堆

抽左兩次十抽得呢堆

Re啦 其實唔洗打主線拎250石住 因為佢單抽同十抽 第一step係無料 刷完冇花姐就直接re啦 我個fd琴日刷左幾次就有花姐起手
重刷啦要
再癲d既話可以刷埋個無料一護 周年一護/技一 +花姐劍八 首抽諗起都爽撚死
中2隻花姐 食左佢定做sup好
重刷唔洗啦
但花姐真係好Q屈...第一次想呼籲人再抽....
PVE影響唔算大 但PVP影響都幾大下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞