[I/A]死神BLEACH brave souls 千年血戰篇 第2彈 [7]

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
as always
btw 你講個句同我講個句有咩分別
高登有post?
啱呀
慢慢黎啦
總有機會既
岩岩抽中速金兔 但係冇隻用得著
冇,不過個po頭協力區叫香港高登bleach
普通關 無限期 event 有限期 今次EVENT 仲好抵刷

其實隻GAME 就KEEP 住會出唔同既EVENT

通常係見到D EVENT 唔抵刷 打到完左指令 就走去打 故事

當然如果你想拎石 抽人 就要打返故事
N年前改落嘅名 無得改
well 咪又係同一班人 N年前係高登開post個班
出隻花姐已經死完又死
第三第四彈點算

求千血劍8
花姐你地要啦 要求咁低都唔比我
屌你老母月島
唉 反而細ac抽齊 主ac抽極都冇花姐
我想問,其實飾物3星算4星,係唔係隨機4星屬性。
例如,我兩個3星心屬,會唔會升做4星心屬?定係會隨機屬性?
另外,有冇話訪款3星同邊款3星合,一定會合做兔棒或狗棒??
又唔可以話愛既
係見普攻七彩好靚 同真係好打耳
再課左2個聖誕包抽埋都係唔中
一切都係隨機
當然有部分可以用不變玉黎固定你拎去做膽既道具,咁不變玉就可以係PVP交換所有得換,同埋有個刷分活動好似會有兩粒既
唔怪得咁好死,依家有個刷飾物劵既活動,升極都係廢既4星。
要心屬4星30%體同攻,刷極都唔出;第一次升力屬3星,就一野整粒30&體同攻俾我。
我只係要心屬乍!!!!!!!!!!
試下掉返轉諗 同埋記得屌KLab
玩左2日覺得d體唔夠用...用石買體黎玩係咪不智
我呢兩日合咗好多心屬裝,咩棒都有
不過我一隻心屬角都冇
睇U想打what囉 打新年EVENT = 明智
我都係 好讀心 我又係一大推技裝但一隻技角都無
打協力咪得囉
屌...我隻血戰花姐得啲垃圾5星心屬飾品;隻53刃狗狗乜春都冇呀
手氣唔順真係要收手
我試過2-3次 單抽3-5次都冇野出
然後出返主頁 再入返去單抽 然後就中5星
咁更加要打多D
得呢時間先會開放呢D佛心event 遲D就無
起碼要到3周年先會再有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞