[I/A]死神BLEACH brave souls 千年血戰篇 第2彈 [7]

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
其實係想追8600 only pvp唔係比人屌打既都無咩所謂 係引唔到手等佢個獨立pool
真愛系列? 隻草鹿唔係勁到必需有 又唔係特別好玩
中左劍花 其實已經畢左業。。
唔洗再抽
我明呀
早幾版keep住有同一條問題
就係花姐點裝
其實都講咗幾次嘅...

總之 有普攻double hit嘅
PVP = all in 減傷
PVE = all in 普攻
裝就靈壓歸0 全推攻
到你升咗10lv link slot先再問係咪2普攻1減傷 定2減傷1普攻啦

有人話做乜花姐好似仲低傷過速劍八咁
好簡單 因為佢4段傷害頭2下分咗2次傷(姐係2hit)
你地自己入一場 淨係撳一下普攻制 會見到佢自己劈2刀 撳第2下又係 係第3同第4下先1刀過
計埋6*習得技 普攻double hit 姐係佢第1同第2下普攻各自打 4hit傷
你加返埋就發覺其實差唔多 仲要高D

有人話花姐睇落玩強攻好似仲好
well 「睇落」
佢強攻傷加成低 靈壓低 點都唔會係玩強攻嘅角
佢仲要係現時全GAME最高ATK...
不過各位想 佢唔係唔可以咁玩嘅 無咁好咁解囉
同埋佢都係healer嚟 D sup都可以all in-CD嚟玩嘅
辛苦巴打要打咁多次,我覺得下次開post應該要置頂
跟本置頂果D 都冇人睇
成日見D人問果D 問題 係第一版有哂

(其實就算呢段 置頂都叫有 最多係冇做HEALER 果段 )
想問下宜家step7雙倍機率中五星即係幾多?
如果想追花姐炒冷就高機率啲?
白斬月 花姐 石田爹 千年劍八
pvp點擺好
石田爹做sup?但未升slot
宜家花姐16 16 20減傷 插埋都係+得4%
白斬月就用緊金知兔 會唔會廢過石田爹
會唔會用石田爹插3隻減傷好啲?
你抽個時有得睇幾多%嫁
step 7 6%抽哂咁多5星,除開就即係0.5% 1隻
炒冷除開就1%
"理論"上炒冷易中啲既
下次開post個標題要寫埋"新手記住睇第一頁
都係唔會睇信唔信
咁其實第一頁都係叫人睇5圍姐 (雖然睇5圍真係分到9成)
之後又打咗篇再詳細D嘅 不過可能太早發文 所以無人睇到掛
起碼我地做咗我地要做既野,新手還新手,咁都要負返少少責任,睇返基本玩法係點玩,而唔係不斷問啲常見問題,明明第一頁有哂
推返上嚟先
其實呢個問題每隻game都會發生,所以都避免唔到,有心既就自然會睇,無既都無法,其實咁有心寫d野出黎已經好好

頂...點解唔係心屬
千劍係唔係用唔著?
千劍用左就變弱智仔咁.
有冇狗/ 白斬月 ?
我得千劍一隻知屬
這些機會
其實用石抽裝係咪好傻豬
係,抽過1次10抽抽垃圾就決定以後都唔再用石抽
緊係打新年event拎卷抽啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞