[I/A]死神BLEACH brave souls 千年血戰篇 第2彈 [7]

1001 回覆
7 Like 0 Dislike

第2個個 有得比你on off個舊
sor 有追但真係睇唔到 上網搵又無
btw 咁我都係留返算 唔同劍八 升招大0靈壓都無用
炒冷就一定炒嘅啦
但幾時就...
如果佢真係每3個月出一次千血的話
我估計6月尾會出埋第4彈 之後周年有大炒冷
auto就話姐
手動的話 其實問題不大
我自己覺得都升得過...因為招必殺heal會heal多D
頁一有個網比大家約戰
其實狗棒加個20%攻 就已經=暴擊傷嚟
所以我先話分別不大
不過心金鳩呢d係離地裝嚟
正常的話 就5*4*兔棒+隊長衫 4*兔棒可以換狗棒
yes 正解
予盾大對決
做sup 16%有多就無用
大技heal多少少又好似無咩用咁
但棄置又
結果都係食左
大力巴講既實無死
因為我之前刷免費卷咁岩中左技同心既金兔 可以攏落去
呢個世界真係好唔公平,用免費都抽到金兔

同埋想問咁下咁多位巴打 如果想學人pvp應該點擺好
暫時我個人覺得最好 最平衡
不過心金鳩呢d係離地裝嚟
正常的話 就5*4*兔棒+隊長衫 4*兔棒可以換狗棒
因為我之前刷免費卷咁岩中左技同心既金兔 可以攏落去
呢個世界真係好唔公平,用免費都抽到金兔

肯努力下個就係巴打你啦
我而家個排位係花姐第1, 2周年一護唔建議擺因為同親出面既人打都好快俾人收皮
可以加巖龍(花姐隔離個個速屬), 我冇用但之前見詔過人話打pvp唔差
仲有1個位我會揀知2刃或者毒蜂
花姐排第1既話基本已經可以對抗到千血小白同技一護,靠佢起碼我係四席都打到100位內
嚴龍好似都係玩普攻?會唔會撞左?
仲有冇人係到幫到我
我將個AC連左落KLAB到 想轉落第2部機玩 但我係第2部機登入番KLAB佢淨係可以比我用新嗰個取代舊AC 點可以攞番舊嗰個?
係唔係普攻就唔清楚,因為完全冇留意過佢既status
但就算真係都唔會撞,我而家個隊有花姐同千血狗,2個都有霸體又係玩普攻,基本上花姐cut左對方技之後2個就可以靠普攻ko對手,再加速劍八boost左成隊都好打到癲
其實我都睇下自己手上有乜野人再不斷試組合,慢慢砌下啦
照禁啦
佢係新個個比舊個個取代
thx 得左
飲醉酒 又亂all in
成個pool total all in 左1萬石
4隻劍八 2隻花姐 2隻豹 3隻月島 1隻銀成 4隻6手 2隻平胸 2隻大白
剩返55石 始終引唔到手追8600
有劍八花姐PVP都已經夠做啦,同埋仲有時間俾你儲石再抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞