[I/A]死神BLEACH brave souls 千年血戰篇 第2彈 [7]

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
又真係搵唔到比現時更好嘅陣法
應該呀
醒目啵
刷左全日終於有花姐 決定開波算 再刷都唔知仲刷唔刷到花姐
原來要keep 住係3席係咁撚難
刷多1000石再抽
終於最絕望係最後先中花姐
7000石都唔中
爆死
月島 我屌你老母
11張係咩玩法
我淨係要劍8
我都係用左接近8000石
得2個劍八 好灰

有鬼佬試咗 千血柒頭依然都係全game最快開24秒 但唔知做乜比千血花姐cut技
應該係有bug先搞到咁
之前千血柒頭一出 技一護都可以快過佢出技 班鬼佬吹到班手機款事 最後原來係bug
各位耐心等候下啦....
大力巴,sup同屬有乜加成?我見sup都有bouns 個圖案
link slot lv 你地應該未得閒搞住
要打繼承之間
中間爹爹 左右6手同速劍八
建議再搏下千血角 周年一護PVP好差 咪搞
姐係千血柒頭pvp仲有用武之地?
有 千血花姐24秒打唔哂側邊2隻 千柒擺側邊會幾好
終於試左呢個陣但花姐真係快過千柒

嘩 夢幻組合 3霸體神角
咁千柒擺側邊O唔OK? 我啱先比隻側面千柒陰到
但係千劍擺中間係咪照屌打擺中間嘅千柒?
感覺上千柒放側邊絕對好過放中間
所以花姐擺中間應該最fit
btw 話說大力巴上到咩席位宜家
千劍我冇 所以答唔到你
屌打呢D字眼呢...就99%屌打啦
因為千劍係100%cut鳩千柒24秒架啦 但千柒都係快千劍DD 會打到你1下(姐係2hit)
如果呢2hit極極極唔好彩咁比千柒冰到 咁就GG
但其實都好難呢2hit就冰到 所以係99%屌打
隊長
pvp放左石田爹 花姐
應該放多隻技藍 力夜一 定 白斬月好
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dYYZ1ORs6cYI8KZKzvw5U-oIOivsZFdd47Y_9OAQbQQ/edit#gid=661792041
鬼佬們嘅研究成果 有一定嘅參考價值
hit數睇過 都算準嘅
每人強攻 普攻速度同埋mag都有記錄
各位可以拎去參考下
技藍染 開boost緊要D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞