[I/A]死神BLEACH brave souls 千年血戰篇 第2彈 [7]

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
做SUP, 多出黎個隻唔好上6星住, 咁樣會當做同一隻, 無得自己SUP自己
試下炒冷個陣抽?
五刃 白斬 力夜一
擺邊隻落pvp好
有花姐同石田爹
交換所換2隻減傷狗黎sup抵唔抵
隻兔先啱
PVP好難得先有減傷換 我會換3隻
我依家有3隻八千流 係唔係自食升技最好?
true
合成9步劍獸
踢撚走5刃換花姐 花姐擺中間記得
花姐玩普攻打pvp

遇著千柒係咪都會冰到?普攻流起手快但強攻冇傷害

搵番當年個Ac 個幾隻仲有冇用
1隻都無
花姐24秒係新全game最快 100%cut鳩千柒24秒 你記得用強攻優先就OK
而家刷係咪冇花姐都RE?頭先有一次中力五刃力露琪亞,岩岩中知藍染
ys 花姐no.1 暫時屌打全game所以角
我係抽果個啊 知雨龍唔記得係開券定點拎番黎 千年血戰我抽到step 4都係得呢堆
重刷啦要
而家刷係咪冇花姐都RE?頭先有一次中力五刃力露琪亞,岩岩中知藍染
ys 花姐no.1 暫時屌打全game所有角
點解會有知藍染 新手任送個張劵? 個張唔洗理
無banner角都re硬 一係8600同千血劍八 一係千血花姐 + 是旦一隻
灰啊
人型狗千柒都係買首抽果時有
可以見到我幾黑 抽左2萬石
屌2000石後追都冇花姐 好失望

三隻劍八都唔俾一隻花姐我 冇天理
即係自食?
有冇人記得an刷首抽係del邊個檔就可以極速刷?
唔使DEL, 改名就得
邊個file?
抽中劍八同花姐 而家要專注點配裝同點配角 但想問
1)劍八係咪強攻流 整大個靈壓就得?
2)花姐係普攻流 整大個攻擊?
3)會心有乜用?因為有鴨棒狗棒 要扣會心
4)其實劍八同花姐唔整大攻擊同靈壓 整多d減傷好唔好?減傷我有豹王 但仲有咩角係減20%?好多都16%
咁其實花姐出技咁快 普攻流浪費左佢? 要整大靈壓變做強攻?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞