[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(8)

1001 回覆
26 Like 8 Dislike
尋晚係明珠見到ndotto (唔睇唔知個名有個n)
1月6日,MBC綜藝節目《無限挑戰》將播出演員李棟旭錄製的內容。

在此前播出的節目預告中,《無限挑戰》方面要對曹世鎬進行人事聽證會,號召曹世鎬的同窗好友提供曹世鎬不為人知的逸事。李棟旭作為曹世鎬的好友,正是為此而來。李棟旭熟悉曹世鎬的過去與現狀,連曹世鎬的其他親友也都清楚知道。

作為高級情報提供人,李棟旭將現身說法,解釋曹世鎬2分鐘洗完澡的真相。此外,他還向劉在錫、HAHA二人講述了曹世鎬的其他故事,但二人的表情看上去似乎是並不相信。與此同時,李棟旭也不遺餘力地介紹近況並大膽推薦自己,表達了想要出演節目的想法。

另外,《無限挑戰》曹世鎬人事聽證會將於6日晚6時20分播出。 (責編:邵天翔)<全星網>

http://www.allthatstar.com/tw/view.php?action=5211&postID=383435
而家先得閒睇返上一集無挑
曹世鎬搵cam個part好好笑
曹世鎬捱打個樣
曹世鎬係咪今集正式固定左啦
固定左 片頭開場有埋佢個樣
幾鐘意世皓 佢同大神幾有火花
鄭喺敦退咗之後就冇睇無挑
最近睇返,
借問聲梁世亨係咩料?
睇到覺得好尷尬
鄭亨敦退咗之後就冇睇無挑
最近睇返,
借問聲梁世亨係咩料?
睇到覺得好尷尬
垃圾一名唔洗理
多謝你
最近snsd google drive 最新兩三集都睇唔到
迫住用openload 但龜速
一早加世鎬好過條粱世BODY 啦
佢同大神明秀都熟,又好肯做下把,肥肥地又得意
其實之前呢到係做第6人嗰陣有講過
嗰陣都冇乜人鐘意洋白菜

係加完光熙同梁生之後個標準降低晒
果陣個個屌佢死肥仔黑人憎 成日博出鏡
而家風向180度轉向
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞