[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(8)

1001 回覆
26 Like 8 Dislike
我成日上無挑post喎
你講邊度冇見先
咁樣靠廣告拎製作費 唔怪得金泰浩咁想走
再比較下羅PD既制作費
真係出去闖下就好
得金泰浩先可以幫到Super 7喺出面節目重組
我睇B站HOT特輯
有評論大概咁講

比起製作HOT回歸特輯,更希望金泰浩製作Super 7回歸特輯

一開始睇請回答1997先識呢兩隊野 嗰陣冇咩感覺 一開始無挑幫佢地復出我都冇咩興趣 點知愈睇個心就愈緊張留意 去到上台嗰下真係
仲等緊湯丸 D 好消息
真心恭喜大神
之前有集做佢地去幼稚園做一日老師
亨敦都有話過在石會係女兒傻瓜
湯丸有冇內幕消息?
認同
睇水晶果陣真係感動過hot好多倍
最重要係, 水晶果陣係遊擊歌謠
真係臨開演唱會果日先post 上sns
一拎開眼罩果下真係好感動
反而hot事先張揚晒 一定有人去啦
同埋本身16年都有搵佢地
但佢地又拒絕左, 但而家又出返黎
比人感覺好似係
見到水晶而家咁成功, 原來真係掂喎, 所以就出返山啦
唔太討好
睇埋下集播完係咪冇耐就宣布重組就知
可能之前聽過幾次佢地話搞重組又唔成事 覺得佢地係因為不和 而家出黎點都只係覺得佢地為錢扮friend返
借無挑名 用無挑資源 要無挑幫佢地安排先嬲
要重組復出自己簽經紀公司搞啦
今集完全唔想睇 下集係咪又係講hot?
我反而中意h.o.t多過水晶好多
兩隊我都係透過無挑識,同埋係睇左h.o.t先搵返水晶黎睇,都覺得好感動,都睇得岀水晶ge member都靚仔過曬h.o.t
淨以唱歌跳舞黎講,我會簡h.o.t
淨係挑戰歌舞廳度睇佢地跳舞都覺得佢地跳舞係勁,睇埋練舞個d片勁中意佢地,超好睇,好有power,張佑赫跳舞真心勁,再講主音,kang ta都唱得好好好好聽!真係見識到第一代偶像嘅實力
同埋真係覺得佢地每個都好有自己嘅個人𣁽力
下集演出
都係簽返SM嫁啦
今次得兩集
認真,個人覺得HOT同水晶特輯 2個都唔感動,講到底都係賣情懷,點睇都係利字行頭。如果唔係金泰浩最後一個特輯真係飛住睇。

到有日無挑s7重組,或者我可能明有咩咁感動
你明既
btw 絲打辛苦晒
睇開左啦
而且冇上好耐啦
黎依度會見到我
水晶從來冇諗過重組之後會咁掂
佢地有幾位之前都好唔掂,對自己好冇信心
唔好話賺錢
出返黎已經係奇蹟
唔會喺無挑
兩三年內齊人唔會發生

不過相信有奇蹟既
唔使急
有無挑呢個做平台,前66歌仲要咁成功 念都念到衰極有限啦,況且無挑啲剪接好擅長煽動人情緒,做呢種特輯幾乎唔會輸

記得唔知邊個成員私下爆響口話哥黎緊要大發(類似係咁)
成個金正男咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞