[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(8)

1001 回覆
26 Like 8 Dislike
有冇人知手機有咩app可以睇無挑
最好有埋緩存
想撘車睇
事不過三,仲可以錯多次
吉未入無挑之前已經醉駕過一次,岩岩個次其實已經係第三次
有依樣野發生過??
係有 所以真係幫唔落 就算我好鍾意佢

而家曹生都算頂到吉個位嘅
viu
橙色嗰個app
啱啱google過在錫
原來佢有成9年時間係nobody
其他同期出道既,已經有名氣
有放棄過,掙扎過
國民mc更加有血有肉
做善事唔張揚
越來越鍾意佢
言之命至

佢無名時期喺KBS做埋啲茄哩啡嘢,冇人理
得幾個人係成日幫佢
其中兩個佢之後都有拖佢哋落去一齊做節目:一個天后級,一個肥佬
啱啱google過在錫
有放棄過,掙扎過
國民mc更加有血有肉
做善事唔張揚
越來越鍾意佢
言之命至

得幾個人係成日幫佢
其中兩個佢之後都有拖佢哋落去一齊做節目:一個天后級,一個肥佬
who

一個喺家族誕生
另一個無限挑戰
咁明啦
女嗰個我以爲係家族誕生先熟嘅添
肥佬一開始錯估姜虎東
但係viu啲字幕譯唔哂
今日(2月17日),MBC綜藝節目《無限挑戰》、KBS 2TV綜藝節目《不朽的名曲》和電視劇《我的黃金光輝人生》等節目的播出時間因2018年平昌冬季奧運會賽事的播出而有所變動。

今晚6時30分,電視台將直播韓國選手沈錫希、崔敏靜、金雅朗出賽的2018年平昌冬奧女子短道速滑1500公尺賽事,因而KBS 2TV綜藝節目《不朽的名曲》將提前至下午4時45分播出,週末劇《我的黃金光輝人生》將延後至晚10時播出。MBC綜藝節目《無限挑戰》春節特輯「六六歌3-H.O.T.篇」則將分別於今晚10時25分和24日晚間10時40分播出。

此外,《無限挑戰》春節特輯「六六歌3-H.O.T.篇」在一週內吸引了17萬名觀眾申請參加現場錄製,節目組表示成員們親自打電話通知抽中參加現場錄製的幸運觀眾,接到電話的觀眾們展現了何種反應,將在節目中公開。(責編:楊雯茵)<全星網>

http://www.allthatstar.com/tw/view.php?action=5211&postID=391593

Copy
當兵係咪會變好樣
個樣好似好左
佢同老爹一樣唔整好過整
當兵係咪會變好樣
個樣好似好左
佢同老爹一樣唔整好過整

咁老朴係整容失敗啫
光熙老咗睇下點
係咪再執過?
其實唔直接開名講既原因係咩
當兵仲執唔怕跌啲嘢出嚟咩
啱啱google過在錫
有放棄過,掙扎過
國民mc更加有血有肉
做善事唔張揚
越來越鍾意佢
言之命至

得幾個人係成日幫佢
who

一個喺家族誕生
另一個無限挑戰
咁明啦
其實唔直接開名講既原因係咩
我自己都唔知
我都想知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞