[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(8)

1001 回覆
26 Like 8 Dislike
認真,個人覺得HOT同水晶特輯 2個都唔感動,講到底都係賣情懷,點睇都係利字行頭。如果唔係金泰浩最後一個特輯真係飛住睇。

到有日無挑s7重組,或者我可能明有咩咁感動
水晶從來冇諗過重組之後會咁掂
佢地有幾位之前都好唔掂,對自己好冇信心
唔好話賺錢
出返黎已經係奇蹟
有無挑呢個做平台,前66歌仲要咁成功 念都念到衰極有限啦,況且無挑啲剪接好擅長煽動人情緒,做呢種特輯幾乎唔會輸

記得唔知邊個成員私下爆響口話哥黎緊要大發(類似係咁)
成個金正男咁

好似係宰鎮,同釜山賣車嘅朋友講,所以變左愛做不做演唱會,開頭真係登佢地慘同唏噓
兩隊賣點唔同
hot 既舞係比水晶更有力更有power 呢點我認同
水晶有幾個根本已經半隱退
水院搞餐廳,有時叫做拍下劇, 在德變幕後拍tony, 成勳比人呃完之後更加無乜上過節目, 宰鎮淨係畫畫同湊姨生女
係得志源仲活潑係幕前
有湯丸就安心哂
宰鎮就算唔出返黎都唔會冇錢囉
有YG依個妹夫照住
我都承認HOT喺自己創作上不論係歌還是舞都勁過水晶
不過二十世紀水晶就係專做HOT唔做既野
所以行既路線本身唔同
HOT行神秘路線
水晶行親和路線
下 我記得水晶都係懶神秘個種黎
都係個種去toilet 唔可以比觀眾知
無人話佢無錢呀 話佢想靠無挑紅 所以唔覺得感動之麻
佢本身改埋真名
想專注做畫家
就係唔想人地知道佢以前既藝人身份
如果想紅就唔會連真名都改埋啦
佢唔復出就做隱世畫家嫁啦
佢改名點都似係唔想柒多啲
以宰鎮性格唔覺得佢特別想紅
除在志溶 唔覺得其他5個會唔想
強國班玻璃心
個post 樓下啲comment 算正常啦喎
中韓都係出哂名盲目愛國架啦

同埋講真韓國體育又真係垃圾黎,好多黑幕黑哨 次次見佢地用2002打飛機我都覺得嘔心
你對體育認識有幾多呀?
我真係想知你個"好多"係邊度黎,我諗你連relay final都冇睇啦下話
講黑哨點都未夠班鬼佬黑啦歷年奧運
一無所知又以訛傳訛既人最乞人憎
韓國體育歷史有幾黑原來仲要解釋
其實佢五個都無諗過可以出返黎仲要有今時今日呢個強勢的
可能真係當聚舊掛
宰鎮湊下姪女, 畫下畫仲好啦
念起佢賣畫冊開fan meeting 收左一大筆錢之後仲要粉絲夾飯錢
source?同埋幾大筆錢
已經澄清左唔關佢事嫁啦
出左澄清報導
唔關宰鎮事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞