[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(8)

1001 回覆
26 Like 8 Dislike
佢副業間日式串燒撈到風生水起喎 同埋好易撞到其他明星
呢d時候翻睇最開心
由春香開始睇
利申:吉粉
好想睇晒全部無挑個開場手勢🤗
諗住改版之後就開始一個禮拜就重溫一集舊版
俾自己習慣下每星期都有無挑睇
唯二兩個睇既綜藝都摺
夜行 無挑
無挑又冇
rm 冇左gary都唔想睇
周偶又冇
韓國綜藝可以唔洗睇
呢d時候翻睇最開心
由春香開始睇
利申:吉粉
諗住改版之後就開始一個禮拜就重溫一集舊版
俾自己習慣下每星期都有無挑睇

都睇到12年嘅
最後一集洪哲唔好走數呀拿
估唔到國民綜藝都會有呢一日 以後唔洗等字幕了
韓國綜藝得無挑同RM有追開 而且仲成日翻睇同依然笑得出
好少可一個節目齋坐喺度傾計而且覺得好好笑 同埋會想了解成員嘅私事
就算吉、洪哲同亨敦走咗都堅持睇落去(係有時題材唔中意先冇睇哂,例如國民特輯)但換哂元祖成員就絕對唔會再睇無挑

btw希望洪哲屨行承諾 返嚟拍告別特輯 SUPER 7永遠在心中
俊河幾時嚟咗香港
有時間整Cut先
估唔到無挑完得咁突然
金pd唔做絕對支持元老成員下車
成員同pd先係靈魂
淨番個殼留俾mbc佢想點搞都冇所謂
多謝無挑
仲有多謝湯丸
入坑初期就係日日係湯丸個g drive揀片黎睇
有冇人有魏聖美特輯下集

多謝唒無挑帶俾我既回憶 仲有湯丸同班舊登仔推廣無挑
有冇人有魏聖美特輯下集(中字版)
終於都決定左
小漫有e01
http://vul3a04snsd.com/archives/221

e02好似無中字,但如果巴打要無字版我都有

其實都估到,間唔中撳一場睇下,成個氣場好怪
有冇人有魏聖美特輯下集
小漫有e01
http://vul3a04snsd.com/archives/221

e02好似無中字,但如果巴打要無字版我都有

唔識韓文啊
e01啱啱尋日睇咗
無中字版
反正無挑都完,字幕組可能會考慮補檔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞