[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(8)

1001 回覆
26 Like 8 Dislike
達巴
諗返起當初仲係學生嗰時電視J2咁啱播無挑
心諗泡菜嘢有咩好睇
6個大叔,又加埋啲笑聲音效心諗做乜
好記得第一次見嗰集係水男孩特輯
戴住頂花花泳帽係度寵寵寵
但無嘢做咪繼續睇,點知越睇越過癮之後上網搵嚟睇
中字又唔係集集有
係前進入咗嚟之後先叫做有字幕組穩定做
最後舊登開Post識到咁多位巴絲真係我嘅榮幸
嗰陣只要一出會即刻等字幕組出中字然後九秒九DL完再UP上Google Doc畀各位巴絲下載
因為下載有上限,睇住啲Link Up完一條又一條 爆完一條又條
睇完之後即刻係Post用粉細字討論
邊個唔記得粉細字就萬人齊插玩單機
初初出年歷就自己搵人代購,到之後多巴絲想要就有熱心巴絲幫手做埋團購
去到後期紅到發紫出埋週邊,樣樣嘢我都買2-3件,1件收藏1件用1件傳教用
雖然最後因為吉、洪哲同亨敦嘅離開令我無辨法接受
但睇住無挑由無人知無人識,然後成員越做越夾 ,金PD題材越做越爆
由3D綜藝到國民綜藝
可惜嘅係天下無不散之筵席,相信比起我哋,佢哋成員之間更能夠感受到
其實與其睇住佢沒落,不如係佢最光輝嘅時候完結,係觀眾同成員心中畫上一個完美嘅句號都唔錯

btw會開post開到2046,上次係1001咗我唔知以為無人討論到咁先唔記得開post
我都係見湯丸巴好耐都冇開新post
自己又1001左 先斗膽開post
睇返E184
原來朱娜做咗4期就想退出
傻啦,多謝瓏巴先真
明秀又係衰除埋人哋條底褲
大換血
唔多唔少都睇左4 5年了
當初yr1小毒撚平時無野做就係睇無挑
一個一個走
起初見到梁咩亨加入左無挑已經棄左
本身都唔鍾意呢條友
估唔到連元老都走埋
唯有睇返以前個d 經典
例如 摔交 錢的戰爭等等 以前太多不能盡錄
唯有多謝無挑曾經比到我好多快樂
人生沒2c了
其實俊河依家係韓國撈唔撈得 特別係同網民嘈完。
其他成員一係有副業一係就節目多騷多。應該得佢要靠無挑開飯
果陣j2無挑好似星期六定日深夜做,睇完一次番唔到轉頭,而家仲得閒睇番錄左果幾集
應該無事嘅,淨係飲食節目同舞台劇都夠食
這趟旅行若算開心 亦是無負這一生

多謝無挑為我帶黎既種種歡笑
第一次接觸韓綜就係因為J2播無挑
由初中開始睇到而家 睇咗好多年 好唔捨得
無挑真係初心
就1001 同無挑一樣
真係收皮?
希望有PD可以叫齊人開個新節目啦
係咪confirm 4大舊人都下車?
咁多位講起諗返我都係J2開始睇..
第一次睇係阿拉斯加特輯 成班佬係度搶蕉食鬼死咁癲 睇睇下又幾過癮
集集追到今時今日 都有10年
個個禮拜等中字出既心情真係好開心
睇住佢地逐個飲酒有病下車 都有心理準備有今日
所以不斷上網搵種DL齊佢 等之後冇左無挑都仲可以隨時回味
好可惜都係未齊
由中學睇到u grad 每個星期都要追 睇無挑已經成為習慣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞